Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-28%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Giorgio Armani Stronger With You Only

De geur +

Giorgio Armani Sterker met jou alleen: De geur van grote liefd

Verkwikkende citrusnoten, intense bloemige accenten en sensuele, zoete vanillenuances - dat is de geur van de voortreffelijke mannengeur van Giorgio Armani, Stronger With You Only. Geïnspireerd door een gevoel van saamhorigheid en bedwelmende samenhorigheid werd deze zoete en kruidige compositie gecreëerd.

Een stralend frisse citrusnoot opent Giorgio Armani Stronger With You Only. Fruitige, pittige grapefruitolie geeft de topnoot een vitaliserend, sprankelend karakter, maar heeft tegelijkertijd een zeer mannelijk effect met zijn licht bittere, wrange zoetheid.sweetness. Giorgio Armani De hartnoot van Stronger With You Only wordt gedomineerd door bloemige nuances. Het kruidige, licht kruidige aroma van Zuid-Franse lavendel ontmoet de intens bloemige noten van Madegassische kraanvogel, waarvan het sterke, lychee-achtige aroma verrassend is.Voor de romige, zijdeachtige afdronk combineren vanille, kastanje en cistus zich in de basisnoot. De exclusieve bourbon vanille uit Madagaskar mengt zich met de verwarmende, zoet-nutterige aroma's van geglazuurde kastanje en de warme, zoet-harsachtige labdanum om een heerlijke, sensuele melange te creëren.

De edele ingrediënten van duurzame teelt geven Giorgio Armani Stronger With You Only een onmiskenbaar verleidelijk karakter vol passie en verlangen. Met zijn exquise samenstelling is het parfum een betoverende liefdesverklaring aan de liefde zelf, aan intieme verbondenheid en saamhorigheid.

Kopnoten:
Grapefruit
Hartnoten:
Provençaals lavendel
Madagascar Roos Geranium
Basisnoten:
Bourbon-vanille
geglazuurde kastanje
zonneroosje-absolue
Jaar van uitgave:
2022

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten