De luxe mannengeur Giorgio Armani Emporio Diamanten voor heren

Giorgio Armani Emporio Emporio Diamonds for Men is een fascinerende mannengeur die fris, luxe en schoonheid straalt. De sterke en kruidige topnoot is samengesteld uit bergamot en guaiakhout. In de basisnoot op basis van cacao en oranje is daarentegen een fijne zoetheid merkbaar. In de hartnoot weer komen Vetiver, Gaiac, ceder en cedar en czechuan peper op de voorgrond en geven het eau de parfum een stimulerende frisheid.
Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men is een uitstekende toevoeging aan Armani's Emporio assortiment. De geur van de luxueuze mannen is glamour, kracht en succes. Maar het combineert ook een aangename frisheid met zinnelijkheid en diepte. Bijzonder vermeldenswaardig zijn vooral de intense houtaroma's op basis van cederhout en guajaca. Ze vormen de basis voor een krachtige compositie van verschillende geuren.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Provocatieve glamour en simple elegance zijn geen tegenstellingen in Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men. De geur van deze mannen is de perfecte metgezel voor een geslaagde avond en spannende nachten. Als u op zoek bent naar een geraffineerd parfum voor een verfijnde avondkleding, moet u zeker kiezen voor Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men, dat is een van de klassiekers onder de heerlijke mannengeuren sinds 1998. De kostbare en fantasierijke combinatie van geuren worden in de naam van het parfum door diamant vertegenwoordigd. Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men is ook als Eau de Parfüm en Eau de Toilette verkrijgbaar.
alle klanten beoordelen positieve
Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Het bijzondere voor de man
Ik heb dit parfum uitgeprobeerd en ook al is het niet al te goedkoop, heb ik hem ook aangeschaft. Het parfum is echt fantastisch!

Giorgio Armani Emporio Diamonds voor mannen - De geur voor mannen van Jacques Cavallier

De klassieke, luxueuze en aromatische mannengeur Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men is ontworpen door de Franse parfumeur Jacques Cavallier. Hij groeide op in de Franse parfumhoofdstad Grasse en creëerde als tiener de eerste parfumcombinaties. Later werd hij de sterparfumeur van wereldberoemde labels zoals Fendi, Diesel, Lancôme en Bulgari. Zo ontwierp hij de vrouwengeurklassieker Mignight Poison by Diors. Voor Louis Vuitton ontwierp Cavallier de eerste parfumserie van dit label.
Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men is een van de meest succesvolle mannengeuren uit het laboratorium van Cavallier. Deze fraaie compositie belichaamt stijl, glamour en luxe. Guaiaca hout en bergamot vormen samen een kruidige topnoot. Daarnaast zit er een fijne zoetheid van amber en cacao in de basisnoot. Cavallier gebruikte gaiac, ceder, vetiver en Szechuan peper voor de hartnoot om de eau de parfum een spannende frisheid te geven.
De combinatie van verschillende houtachtige aroma's zorgt ervoor dat Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men sensualiteit en diepte krijgt. Het resultaat is een luxueuze mannengeur die niet alleen synoniem is met succes, rijkdom en glamour. Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men is een perfect geharmoniseerde mannengeur die perfect samengaat met smaakvolle avondkleding. Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men en andere geuren uit het Emporio assortiment zijn verkrijgbaar als eau de parfum en eau de toilette.

De fles van Giorgio Armani Emporio Diamanten voor mannen

Glamour en eenvoudige elegantie worden niet alleen uitgedrukt in de parfumcompositie van Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men, maar ook in het ontwerp van de fles. Het is een slanke en compacte glazen flacon. Het netjes en precies geslepen glas zet de gouden stralingsinhoud perfect in de schijnwerpers. De klap en rechthoekige vorm van de fles wordt met de zilveren dop verder gezet. Het omhult de verfijnde spuitkop, waardoor een nauwkeurige en zuinige dosering mogelijk wordt.
Alles bij elkaar genomen, is het resultaat een harmonieus en stijlvol uiterlijk dat de fles verandert in een genuine collector item. De kunstzinnige fles van Giorgio Armani Armani Emporio Diamonds for Men is niet alleen overtuigend in design. Het slanke en compacte ontwerp maakt het veeleer uiterst praktisch. Het past comfortabel in elk vakje en is daarom ook geschikt voor onderweg en onderweg. De klassieke en gesofisticeerde mannengeur Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men is herkenbaar aan de slanke glazen flacon en het Armani logo.

De reclamecampagne van Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men

Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men is een klassieke en verfijnde mannengeur die luxe, glamour en eenvoudige elegantie combineert. De aantrekkelijke en mannelijke uitstraling van deze geur is ook de focus van de reclamecampagne. Het fijnafgestemde design van de flacon is uitstekend in affichereclame. Slimme verlichting zorgt ervoor dat de inhoud goudgeel glanst en perfect afsteekt tegen de donkere achtergrond.
In de tv-commercial Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men wordt Diamonds for Men vertegenwoordigd door het succesvolle model en Hollywoodster Josh Hartnett. Als het gezicht van Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men presenteert Hartnett zich als een succesvolle bon vivant met een gevoel voor stijl en casual stijl. De plek van 30 seconden laat hem eerst zien hoe hij zich naar smaak aankleden en in de auto stapt om naar de receptie te gaan. Een vlaag flitslichten en een grote verzameling journalisten en fans wachten hem daar op. Hij kan zich nauwelijks redden van vooruitgang. De plek wordt begeleid door het nummer "Slow Hands" van de hippe New Yorkse band Interpol.
De stijlvolle enscenering is volledig in zwart-wit, wat resulteert in een klassiek tintje. Flock van vrouwen Josh Hartnett is in ieder geval een perfecte keuze om Giorgio Armani Emporio Diamonds voor mannen te promoten. Het succes en de glamour kunnen zeer goed worden toegepast op de eigenschappen van eau de parfum. Hartnett is verschenen in wereldberoemde filmproducties zoals Sin City, Black Hawk Down en Pearl Harbour.