Meer informatie:

Het concept

De perfecte blikvanger voor elke vrouw Yves Saint Laurent's Dessin du Regard cosmetica assortiment is uw perfecte metgezel in elke situatie dankzij zijn eenvoudige elegantie. Of het nu tijdens een vergadering is of tijdens een privé-diner, de eyelinerpotloden van Yves Saint Laurent zullen u in elke situatie perfect laten schitteren. De juiste mix van uitgebalanceerde wassen en voedende jojoba-olie voedt uw oogzone terwijl de intensieve krachtige pigmenten uw oogkleur laten stralen. Yves Saint Laurent Dessin du Regard eyeliner pennen zijn met hun uitzonderlijk zijdeachtige textuur op vele manieren te gebruiken en zijn daardoor ook uw trouwe metgezel tijdens het reizen. Het eenvoudige en klassieke design weerspiegelt stijlvol de tijdloze elegantie van het merk, die wordt weerspiegeld in zelfs de kleinste details op elk product en is daarom geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. Dankzij de verscheidenheid aan kleuren en variaties biedt het assortiment van Yves Saint Laurent, en in het bijzonder de cosmeticaserie Dessin du Regard, voor elke vrouw het juiste product. De intensive care formule van Yves Saint Laurent Dessin du Regard eyeliner potloden voorkomt uitdroging van uw oogleden zelfs na vele uren en is daarom geschikt voor alle huidtypen. De grote kleurenselectie biedt voor elke huidskleur en voor elke oogkleur de juiste tint. Of u nu kiest voor klassiek zwart, zacht bruin, metallic grijs of intens blauw, Yves Saint Laurent heeft voor elke oogmake-up het juiste eyeliner potlood. Ondanks de vele verzorgende ingrediënten hoeft u zich geen zorgen te maken over het uitglijden of vegen van het product. De eyeliner blijft perfect op zijn plaats, zelfs in stressvolle momenten en zorgt ervoor dat je er geweldig uitziet in elke situatie! Of het nu op het strand is of tijdens een vergadering, vers in de ochtend na het verlaten van uw huis of laat in de avond na een lange werkdag, of in de zomer of winter, Yves Saint Laurent's Dessin du Regard assortiment van cosmetica is uw perfecte metgezel in elke situatie.

Het design

Het potlood Yves Saint Laurent Regard Eyeliner overtuigt met zijn eenvoudige, klassieke en elegante design. Het intense zwart van de verpakking wordt versterkt door stijlvolle gouden accenten. Zowel de deksels aan beide uiteinden van de eyeliner pen, het discrete Yves Saint Laurent logo in het midden van het product en de houder van de kleine rubberen spons voor het fineer op een uiteinde worden gehouden in een licht glanzende goud dat de tijdloze elegantie van het merk weerspiegelt. De dunne, rechte pen past goed in de hand en heeft de perfecte dikte om precieze lijnen te schilderen. Voor de producten van de Yves Saint Laurent design du Regard cosmetica serie werd gebruik gemaakt van zeer hoogwaardige stoffen. Dit geldt niet alleen voor de ingrediënten van de eyeliner pen, maar ook voor de lichte en zeer goed verwerkte buitenste schil. Hoe vaak u het lood ook slijpt, het hout van het potlood voelt altijd zacht en soepel aan en splintert niet, zodat er op geen enkel moment hout op uw ooggebied terechtkomt. De eyeliner pennen van Yves Saint Laurent zijn uw perfecte metgezel en passen in elke handtas.

Het assortiment

De perfecte mix van uitgebalanceerde wassen en voedende jojoba-olie laat je ogen in elke situatie stralen. Deze unieke verzorgingsformule maakt de eyeliner potloden van Yves Saint Laurent uit de cosmeticaserie van Dessin du Regard geschikt voor alle huidtypen. De krachtige pigmenten garanderen een expressieve kleurafgifte en ondanks het hoge verzorgingsgehalte blijft het product de hele dag op zijn plaats - zonder uit te glijden. Het individuele Yves Saint Laurent design du Regard kleurnuances ronden elke oogmake-up perfect af: de kleur 01 Noir Volage is een diepzwart, dat voor elke gelegenheid gewoon geschikt is. De kleur Yves Saint Laurent Dessin du Regard 02 Brun Murdant is een elegante bruine kleur die uw oogmake-up zacht en soepel afrondt. De kleur 03 Gris Lunatique is een metallic grijs, wat elke outfit dat zekere iets geeft. De kleur Yves Saint Laurent Dessin du Regard 04 Bleu Insolent is een intens blauw dat u een vleugje kleur geeft, zelfs op grijze dagen. Deze prachtige kleuren bieden voor elke huidskleur en oogkleur het juiste alternatief. Door hun fluweelzachte textuur kunnen de eyeliner pennen in drie verschillende versies worden gebruikt en zijn daardoor de perfecte allrounder:
1. op de waterlijnen Op de bovenste en onderste waterlijnen gaan de producten de hele dag mee, ondanks het permanente vochtgehalte van het oog. Breng de eyeliner aan op de bovenste waterlijn om uw bovenste wimperlijn te definiëren en maak uw wimpers dikker. Door het Yves Saint Laurent design du Regard eyeliner op de onderste waterlijn toe te passen, lijken je ogen een beetje kleiner en mysterieuzer.
2) Als eyeliner op het ooglid Om de oogmake-up perfect af te ronden, is het Yves Saint Laurent design du Regard eyeliner op het bovenste beweegbare ooglid vlakbij de wimperlijn geschikt. Dit geeft je ogen dat zekere iets.
3. als oogschaduw Het oogpotlood kan ook als oogschaduw worden gebruikt door het voorzichtig op het gehele beweegbare ooglid aan te brengen. Aan het einde van het potlood Yves Saint Laurent Dessin du Regard bevindt zich een klein rubberen sponsje waarmee het product zachtjes over het gehele ooglid kan worden verdeeld en gefineerd.