Geen resultaten resultaat: resultaten:

Yves Saint Laurent Y LIVE

De geur +

Lichtintensiteit

Voor de Eau de Toilette Intense Spray die in 2019 op de markt is Yves Saint Laurent Y LIVE gebracht, is de lichtintensiteit geen contradictio in terminis. Want de fruitig-zoete geur van de Heer is het derde hoofdstuk van het Y-verhaal dat in 2017 begon. Yves Saint Laurent Y LIVE Intens, maar niet overweldigend of overweldigend. De eau de toilette is gemaakt voor het dagelijks leven, voor vrije tijd en werk, voor de warme en koude seizoenen.

Een topnoot van bergamot, grapefruit, citroenen en peren wordt gemengd. De hartnoot heeft slechts twee aroma's, rozengeranium absolue en sinaasappelbloesem absolue. De heerlijke aroma's van cacaobonen absolue en zachte tonkabonen vormen de conclusie van Yves Saint Laurent Y LIVE .

Yves Saint Laurent heeft de mannengeur gecreëerd voor alle mannen die van een bepaalde spanning houden maar niet altijd tot het uiterste willen gaan. Want tegenwoordig worden er veel avonturen beleefd in de stad en daar past Yves Saint Laurent Y LIVE het gewoonweg perfect. Omdat de moderne, goed verzorgde man zijn stijl wil onderstrepen met een geur. Yves Saint Laurent Y LIVE is elegant, mannelijk, casual en casual tegelijk. Of u het podium direct met de Eau de Toilette Intense Spray wilt bestormen en "live" wilt gaan, moet u zelf beslissen. Maar het zou een mogelijkheid zijn.

Kopnoten
Bergamot
Citroen
Grapefruit
Peer
Hartnoten
Orange Blossom absolue
Rose Geranium absolue
Basisnoten
Cacao absolue
Tonkaboon

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
18 155
toepassen
vandaag tot-24%