Giorgio Armani Code Femme Cashmere: een elegante kasjmier geur

Giorgio Armani biedt de damesgeurcode Femme Cashmere, de derde vrouwelijke geur uit de Armani Code Femme-collectie. Soepele, zachte en opwarmende stoffen als kasjmier als de waarschijnlijk zachtste stof ter wereld, de Odeur Giorgio Armani Code Femme Cashmere met zijn sensuele aroma's knuffelt zijn drager.

Deze betoverende geur componeert een dicht mozaïek van contrasten. Briljante en zachte bloemige noten versmelten met sensuele warme accords van leer, suède en wierook om een unieke, elegante geur te creëren. A rijk in facetten, goed afgeronde geur met de code van de verleiding.

De openingsnoot wordt gevormd door de alomtegenwoordige oranje-oranjebloesemnoten in de topnoot, die ingenieus geaccentueerd worden door Arabische jasmijn (Jasminum sambac). De topnoot versmelt onvergetelijk met de extreem sensuele en zachte tonen van heliotropium en iris in de hartnoot. Het bloemengeurige karakter wordt gecompleteerd door een haast dierlijke basis van leer, suède en wierook essences. Zacht en opwarmend, de geur wordt gekaderd door heerlijke amandelmelkakkoorden .

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De geur Giorgio Armani Code Femme Cashmere is een elegante, diepe en sensuele reuksamenstelling, die de zintuigen in staat stelt om comfortabel in een poel van genot te duiken.

Armani Code Cashmere van Dominique Ropion en Carlos Benaim

Giorgio Armani Code Femme Cashmere is een gezamenlijk werk van de beroemde parfumeurs Carlos Benaim en Dominique Ropion. De geur vertelt een olfactorisch liefdesverhaal samengesteld door de twee top parfumeurs van de International Flavors & Fragrances (IFF).

De Franse parfumeur Dominique Ropion is een van de meest bekwame parfumeurs van deze tijd. Hij heeft onder andere een zeer uitgebreide kennis van grondstoffen en een verbluffende techniek in de ontwikkeling van de fijnste geuren. Dominique Ropion werd opgeleid in het beroemde Roure Bertrand Dupont laboratorium in de parfumstad Grasse en later in Parijs. Vervolgens werkte hij samen met de Franse parfumeur Jean-Louis Sieuzac, een van 's werelds grootste parfumeurtechnici.

Dominique Ropion werkte voor Florasynth en het Duitse bedrijf Dragoco en trad in 2000 in dienst van International Flavours & Fragrances. In 2008 ontving hij de Cosmetic Valley's International Fragrance Prize (Prix François Coty). Zijn talrijke parfumcreaties zijn Burberry London for Woman (2006), Thierry Mugler Alien Essence Absolue (2012) en Givenchy Live Irresistible Delicieuse (2017).

Carlos Benim is een Marokkaanse parfumeur die vandaag de dag een van de meest gerenommeerde parfumeurs en vicepresident van de IFF is. Als zoon van een apotheker studeerde hij eerst techniek aan de Ecole Nationale Supérieure de Chimie in Frankrijk. In 1967 startte hij de parfumeropleiding aan de IFF.

Hij ontwikkelde een passie voor parfums en creëerde een verscheidenheid van grote geuren tijdens zijn carrière. Carlos Benim ontving verschillende prijzen voor zijn werk.

Carlos Benim is sinds 2013 een IFF-meesterparfumeur. Zijn geurscreaties zijn onder andere de uniseks geuren Amber, Magnolia, Oud en Witte Thee uit De Ralph Lauren Geurencollectie (2016), Elizabeth Arden Red Door 25 (2014) en The Christian Dior Poisons (2004 met Dominique Ropion en Olivier Polge).

Carlos Benaim en Dominique Ropion creëerden samen met Olivier Polge in 2006 de vrouwengeur Armani Code pour Femme als eerste vrouwelijke code van deze succesvolle parfumcollectie van Giorgio Armani.

Armani Code Femme Cashmere flesje: Aangepaste elegantie

Het flesje van de vrouwelijke geur Giorgio Armani Code Femme Cashmere belichaamt in zijn vorm de typische verfijnde kledingcode van de Armani Code geurcollectie. Het silhouet van de fles associeert de elegante stijl van een zelfverzekerde vrouwelijkheid.

Het kleurendesign is artistiek vormgegeven in de kleur van de geur binnenin. Een diep glanzend viooltje, zoals de paarse iris en de paarse tot lavendelbloemen van de zonnewende (heliotroop) verlicht door een delicaat vrouwelijk roze. Donkere, donkere geheime tinten, die in de glanzende zwarte dop vloeien, geven de sensuele overgang naar de aroma's van leer en wierook van de geur aan.

In de fascinerende wisselwerking met licht het midden van de glazen flacon straalt in een felle gloeiende gloed. Op dit punt schitteren de witte letters "Armani Code Cashmère".

Flakondesign reflecteert niet alleen de geur, maar ook de vrouwelijke Armani garderobe en enkele eigenschappen van de vrouw: elegant, stijlvol, van binnenuit stralend, mooi, verfijnd en vrouwelijk op maat gemaakt!

Code Giorgio Armani Femme Cashmere - de campagne

De vrouwengeur Giorgio Armani Code Femme Cashmere werd gelanceerd in januari 2017. Na de Armani Code pour Femme (2006) en Armani Code Femme Satin (2015) is Armani Code Cashmere de derde en meest intense code in deze vrouwencollectie van Giorgio Armani.

Terwijl Kendra Spears, Amerikaans topmodel en prinses, met succes de geur Armani Code pour Femme in 2006, model Julija Steponaviciute (ook bekend als Julia Step) uit Litouwen presenteert vandaag de nieuwe vrouwelijke geur Armani Code Cashmere. De prachtige Litouwse is het gezicht in de campagne van Armani Code Cashmere en vertegenwoordigt de prachtige, gladde kasjmier geur voor vrouwen expressief.

De vlek begint met de woorden "De perfecte dresscode", die in witte letters tegen een zwarte achtergrond verschijnen. Model Julia Step is nu een paar seconden zichtbaar, de rest van haar lichaam blijft verborgen in het donker. Het beeld wordt weer zwart, behalve de mededeling "3 codes voor een geslaagde datum". De parfumfles met o.a. Armani producten wordt getoond, waaronder nagellak, de extravagante hak van een pomp en lipgloss. De scène laat zien dat de hoofdpersoon zich voorbereidt op een datum. Zoals Code 1 aanbeveelt, wikkelt ze haar polsen in de geur van Giorgio Armani Code Femme Cashmere, met alleen de handen en verstuivers van het model zichtbaar. Vervolgens sproeit ze na "Code 2" haar ellebogen. Eindelijk gebruikt ze de geur op haar nek en kijkt verleidelijk in de camera.

Julia Step vertegenwoordigde ook de geur Armani Code Femme Satin in de campagne 2015 met promotiefilm en foto's. Ze stond al voor Swarowski en tal van tijdschriften, zoals Elle Hong Kong Modell. Voor Giorgio Armani Code Femme Cashmere acteerde de Britse fotograaf Benjamin Lennox achter de camera.