Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Giorgio Armani Code Femme Cashmere

De geur +

Giorgio Armani Code Femme Cashmere: een elegante kasjmier geur

Giorgio Armani biedt de damesgeurcode Femme Cashmere, de derde vrouwelijke geur uit de Armani Code Femme-collectie. Soepele, zachte en opwarmende stoffen als kasjmier als de waarschijnlijk zachtste stof ter wereld, de Odeur Giorgio Armani Code Femme Cashmere met zijn sensuele aroma's knuffelt zijn drager.

Deze betoverende geur componeert een dicht mozaïek van contrasten. Briljante en zachte bloemige noten versmelten met sensuele warme accords van leer, suède en wierook om een unieke, elegante geur te creëren. A rijk in facetten, goed afgeronde geur met de code van de verleiding.

De openingsnoot wordt gevormd door de alomtegenwoordige oranje-oranjebloesemnoten in de topnoot, die ingenieus geaccentueerd worden door Arabische jasmijn (Jasminum sambac). De topnoot versmelt onvergetelijk met de extreem sensuele en zachte tonen van heliotropium en iris in de hartnoot. Het bloemengeurige karakter wordt gecompleteerd door een haast dierlijke basis van leer, suède en wierook essences. Zacht en opwarmend, de geur wordt gekaderd door heerlijke amandelmelkakkoorden .

De geur Giorgio Armani Code Femme Cashmere is een elegante, diepe en sensuele reuksamenstelling, die de zintuigen in staat stelt om comfortabel in een poel van genot te duiken.

Kopnoten:
Sinaasappelbloesem
Jasmijn Sambac
Hartnoten:
Heliotroop
Iris
Amandelmelk
Basisnoten:
leder
Suède
Wierook

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten