Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Givenchy Ange ou Démon

De geur +

Gegevenchy Ange Ange ou Démon: Het Florale Oosterse Meesterwerk

Givenchy Ange ou Démon is een verleidelijke vrouwengeur met twee gezichten. De naam zelf, wat "engel of demon" betekent, geeft het dubbelzinnige karakter van de geur aan. Zowel het Eau de Parfum als het Eau de Toilette combineren een sensuele, vrouwelijke en bloemige geur met verleidelijke, boze en aantrekkelijke aroma's en zorgen Ange ou Démon voor een bijzondere geurbeleving.

Zelfs de topnoot van de Givenchy geur, met zijn akkoord van fruitige mandarijn, delicate krokus en aromatische tijm, is bijzonder gevarieerd. Maar terwijl de bloemige hartnoot van lelies, orchideeën en ylang-ylang bijzonder sensueel en zacht is, zorgt de kruidige basis van Braziliaans rozenhout, eikenmos, tonkabonen en romige vanille voor een verleidelijke en erotische geur. Zo komen twee essentiële wapens van de vrouw samenAnge ou Démon : de onschuldige sensualiteit en de aantrekkelijke kunst van het verleiden in één geur. En dit is waarschijnlijk ook het recept voor het succes van de essentie, waaraan alle komst moet worden afgemeten.

Kopnoten:
Lelietje-van-dalen
Mandarijn
Hartnoten:
Lelie
Pinksterroos
Heliotroop
Basisnoten:
Patchoeli
witte muskus
palissanderhout
Parfumeur:
Jean-Pierre Béthouart, Olivier Cresp
Jaar van uitgave:
2006

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Givenchy Ange ou Démon met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Buiting
Ange ou demon

Een nperfum die zijn naam heeft verdiend. Tegelijkertijd verleidelijk en hemels. Ik vind het altijd heel leuk als mij gevraagd wordt hoe mijn parfum heet. Met Ange ou Demon laat je ene verleidelijk spoor achter je, dat ook onbekende mensen opvalt ;-)

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

18 168
toepassen
vandaag tot-42%1