Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

18 152
toepassen
vandaag tot-52%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Givenchy Insensé Ultramarine

De geur +

Givenchy Insensé Ultramarine is een frisse, fruitige, frisse, frisse mannengeur van Givenchy, het Franse merk dat in 1994 op de markt kwam.

Het aromatische parfum bestaat uit de topnoot met de ingrediënten galbanum, bergamot, watermeloen en zwarte bes, harmonieus aangevuld met de hartnoot iris, anjer, lelie van de vallei, magnolia en munt. De geur wordt gecompleteerd met de kruidige basis van salie, tabak en kardemom.

Intensé Ultramarine is bijzonder geschikt voor vrijheidsminnende mannen die op zoek zijn naar rust en ontspanning in de natuur, maar ook graag hun krachtige en onvoorspelbare uitdagingen willen aangaan. De combinatie van moderne houding en natuurlijkheid maakt deze geur opvalt. De heldere, frisse aroma's met de mannelijke noot zien eruit als een frisse bries aan zee, die zachtjes rust op de huid.

De Givenchy Intensé Ultramarine geur staat ook voor sportieve fitheid en is vooral aantrekkelijk voor mannen die actief en energiek zijn en zich daardoor bijzonder goed kunnen identificeren met de maritieme geur van Intensé Ultramarine. De langdurige geur is een perfecte frisheidskick voor de dag, die zorgt voor een goed humeur en energie. Moderne mannen onderstrepen hun sportieve karakter met de aromatische, heldere geur van Intensé Ultramarine en tonen hun sterke gehechtheid aan de natuur geïnspireerd door de kracht en de onvoorspelbaarheid van de zee.

Kopnoten:
Bergamot
Galbanum
Zware Aalbessen
Watermeloen
Hartnoten:
tuinanjer
Iris
Magnolia
Lelietje-van-dalen
Munt
Basisnoten:
Kardemom
Salie
Tabak
Parfumeur:
Christian Mathieu, Takasago
Jaar van uitgave:
1994

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Givenchy Insensé Ultramarine met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Baccaustone1965
Vakantiegevoel voor de neus

Maritieme, frisse geur die aangenaam opvalt en nog steeds niet verveelt hoewel ik deze geur al meer dan 10 jaar gebruik.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten