Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

18 152
toepassen
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Givenchy Eau De Givenchy

De geur +

Givenchy Eau De Givenchy 2018: De tweede comeback van de legendarische geur

De verfijnde, bloemige en speelse Givenchy Eau De Givenchy uit 2018 is de tweede heruitgave van de klassieke Eau de Givenchy uit 1980 en neemt ons mee naar de bossen van de Côte d'Azur, naar Cap Ferrat, waar Hubert de Givenchy, de oprichter van de dynastie, woonde. Hij hield van de boomgaarden langs de Middellandse Zee met hun geurige sinaasappel- en citroenbomen. Geïnspireerd door hun aroma's creëerde hij Eau De Givenchy in 1980. In de loop der jaren raakte zijn geur in de vergetelheid totdat François Demachy, geurontwerper bij Givenchy's contractbedrijf LVMH, het oppikte en het in 2007 opnieuw lanceerde. Alle goede dingen komen in drieën. In 2018, na de dood van Givenchy, ontwikkelde Demachy zijn nieuwste remake. Givenchy Eau De Givenchy is net zo veelzijdig als de klassieke geur, maar is moderner en subtieler gearrangeerd dan de laatste.

Het oorspronkelijke boeket van munt en fruitakkoorden, ondersteund door cyclamen, jasmijn en ylang-ylang, is vervangen door een entree van bergamot, sinaasappel en mandarijn, citroen en bittere sinaasappel. Deze noten ontmoeten een hart van neroli en oranjebloesem, bittere amandel en groene noten. Witte muskus, ceder en vetiver creëren een warme, vrouwelijke basis.

In 2019 creëerde Demachy een tweede geurvariant, Eau de Givenchy Rosée. Met topnoten van mandarijn en osmanthus thee, hartnoten van roos, jasmijn en waterhyacint en basisnoten van patchouli en muskus, is het een eerbetoon aan de dageraad.

Kopnoten:
Sinaasappel
Bergamot
Mandarijn
Hartnoten:
Petitgrain
Neroli
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
muskus
Cederhout
Parfumeur:
François Demachy
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten