Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Givenchy Eau De Givenchy

De geur +

Givenchy Eau De Givenchy 2018: De tweede comeback van de legendarische geur

De Givenchy Eau De Givenchy uit 2018 is verfijnd, bloemig en speels. De tweede nieuwe editie van de klassieke Eau de Givenchy uit 1980 neemt u ook mee naar de bossen van de Côte d'Azur, naar Cap Ferrat, waar Hubert de Givenchy, de stichter van de dynastie, woonde. Hij hield van de mediterrane bossen met hun geurende sinaasappel- en citroenbomen. Geïnspireerd door hun aroma's ontwierp hij in 1980Eau De Givenchy . In de loop der jaren raakte zijn parfum in de vergetelheid totdat François Demachy, geurontwerper voor het Givenchy-contracthuis LVMH, het in 2007 oppikte en opnieuw in scène zette. Zoals je weet, komen alle goede dingen in drieën. Dus Demachy ontwikkelde zijn huidige remake in 2018, na Givenchy's dood. De Givenchy Eau De Givenchy is net zo veelzijdig als de klassieke geur, maar moderner en subtieler gerangschikt dan deze.

Het oorspronkelijke boeket van munt- en fruitakkoorden, ondersteund door cyclamen, jasmijn en ylang-ylang, werd vervangen door een voorgerecht van bergamot, sinaasappel en mandarijn, citroen en bittere sinaasappel. Deze noten ontmoeten een hart van neroli en sinaasappelbloesem, bittere amandel en groene noten. Witte muskus, ceder en vetiver zorgen voor een warme, vrouwelijke basis.

In 2019 creëerde Demachy een tweede geurvariant, de Eau de Givenchy Rosée. Met zijn topnoten van mandarijn en osmanthusthee, zijn hartnoten van roos, jasmijn en waterhyacint, evenals patchoeli en muskus als basisnoten, is het een eerbetoon aan de dageraad.

Kopnoten:
Sinaasappel
Bergamot
Mandarijn
Hartnoten:
Petitgrain
Neroli
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
muskus
Cederhout
Parfumeur:
François Demachy
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

18 168
toepassen
vandaag tot-9%1