Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

18 173
toepassen
vandaag tot-22%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Givenchy Ysatis

De geur +

Givenchy Ysatis - een betoverende geur met 1000 facetten

Givenchy Ysatis is een ongewoon rijke, verleidelijke en mysterieuze geur die vrouwen onderdompelt in een wereld van luxe en diepe sensualiteit. Met een rijkdom aan exquise ingrediënten en een complexe formule, beweegt Givenchy Ysatis zich tussen een bloemige, oosterse en chypre geur die 1000 olfactorische facetten opent. Givenchy Ysatis is een unieke, vrouwelijke en zeer succesvolle klassieker uit de jaren tachtig die betovert met een fascinerende, betoverende charme, lichtgevende omhullende noten en bedwelmende sensualiteit.

Een geur van kracht en verleiding die onweerstaanbaar is met exotische bloemen, citrusversheid, warme kruiden, kostbare houtsoorten en dierlijke noten op een prachtige manier. De meesterlijke samenstelling opent de geur met een topnoot van ylang-ylang, bergamot, sinaasappelbloesem, mandarijn, galbanum, kokosnoot, Braziliaans rozenhout en aldehyde. De bloemige hartnoot ontvouwt jasmijn, Egyptische rozen, Florentijnse iris, anjers, tuberoos, rum en narcissen.

De basisnoot combineert laurierboom, muskus, honing, wierook, ambergris, Tahiti vanille, vetiver, kruidnagel, Javaanse patchouli, laurier, eikenmos, Indiaas sandelhout en civet. De topnoten, hartnoten en basisnoten zijn nauw met elkaar verweven tot een prachtig veelzijdig boeket. Zoals veel parfums uit vroegere tijdperken, Givenchy, is de geur Ysatis van de vrouwen uit de jaren '80 sindsdien geherformuleerd, geoptimaliseerd en aangepast om te voldoen aan de huidige ingrediëntenwetgeving zonder de betoverende geur te vernietigen.

Kopnoten:
Sinaasappelbloesem
Galbanum
kokos
Sinaasappel
Mandarijn
Citroen
Bergamot
aldehyde
Neroli
palissanderhout
Hartnoten:
Tuberoos
Jasmijn
Narcis
Anjer
Honing
Ylang Ylang
Egyptische roos
Florentijnse lis
Basisnoten:
Honing
Sandelhout
Amber
Patchoeli
muskus
vanille
Eikenmos
Vetiver
Civet
bevergeil
edelhoutsoorten
Kruidnagel
Bay-Rum
Parfumeur:
Dominique Ropion
Jaar van uitgave:
1984

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Givenchy Ysatis met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Shimblefus
ysatis altijd weer

Ik draag dit parfum graag bij het uitgaan maar soms ook gewoon overdag. Het ruikt heerlijk fris, maar niet goedkoop. Een parfum met echte klasse voor een prima prijs.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten