Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

18 173
toepassen
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Givenchy Live Irrésistible Blossom Crush

De geur +

Deze bloemen zijn geliefd, niet geplet.

De naam van het in 2018 gelanceerde Givenchy Live Irrésistible Blossom Crush product leidt tot enige verwarring. Vaak verkeerd vertaald, wordt er vaak van uitgegaan dat Crush staat voor vernietiging. Maar in feite staat de verliefdheid hier voor liefde, het zwermen voor iets of iemand. Leven betekent in dit geval ook niet leven, maar eerder levendig of levendig. De naam Givenchy Live Irrésistible Blossom Crush betekent dus: Een onweerstaanbare, levende zwerm bloemen.

Gemaakt door Dominique Ropion, is Givenchy Live Irrésistible Blossom Crush zoet en bloemrijk. Het parfum heeft geen parfumpiramide nodig, maar niet omdat er maar vier akkoorden zijn. De geur wordt Givenchy Live Irrésistible Blossom Crush verondersteld zich zelfstandig te ontwikkelen en werkt op elke huid anders. Rozen mengen met cacaobonen, muskus combineert met pioenen.

Het resultaat is een delicaat parfum dat op het eerste gezicht misschien te subtiel lijkt. Maar als u het de Givenchy Live Irrésistible Blossom Crush tijd geeft om zich te ontwikkelen, zult u absoluut enthousiast zijn over deze heerlijk alledaagse, vrouwelijke en romantische geur. De Eau de Toilette biedt niet alleen de mogelijkheid om de dag op een verzorgde manier door te komen, maar nodigt ook uit om te dromen. De perfecte geur voor alle dames die houden van vrouwelijke geuren en hun eigen vrouwelijkheid.

Kopnoten:
Roos
Hartnoten:
Pinksterroos
Basisnoten:
cacaoboon
muskus
Parfumeur:
Dominique Ropion
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten