Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

18 152
toepassen
vandaag tot-23%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Givenchy Dahlia Divin is een godin van de moderniteit - een icoon en zo stralend als de zon. François Demachy heeft in 2014 een vrouwengeur van topklasse gecreëerd.

Voor een geweldige geur moet een geweldige stem natuurlijk reclame maken: Alicia Keys, met haar engelachtige stem, is de perfecte belichaming van die geur.

Givenchy Dahlia Divin goedkoop kopen

De geur +

Givenchy Dahlia Divin - fijne noten die kracht overbrengen

Givenchy Dahlia Divin is een chypry-floral vrouwenparfum dat vergelijkbaar is met glinsterende, warme gouden accenten. De geur is een symbool van elegantie en vrouwelijkheid en brengt het unieke karakter van extravagante couturejurken over. De geurserie is gebaseerd op zijn veelgevraagde voorganger Dahlia Noir en toont een verleidelijk natuurlijke kant. De Givenchy Dahlia Divin geurlijn heeft altijd een houtachtig en bloemig karakter dat sensualiteit en harmonie uitstraalt. Deze vrouwen, die niet bang zijn om hun tedere kant te laten zien - maar die ook hun kracht naar voren brengen - moeten hen aanspreken.

De zoete topnoot van fruitig Mirabelle extract combineert met witte bloemen en jasmijn samba in het hart van Givenchy Dahlia Divin. De geurcreatie is harmonieus afgerond met de warme basisnoten van sandelhout, patchoeli en vetiver, terwijl de eau de toilette en de flankers van de lijn iets anders zijn, maar het algemene karakter van het parfum behouden. Mimosa's, rozen en tonkabonen zijn er ook te vinden.

Warm en ontroerend, Givenchy Dahlia Divin's voornamelijk aardse en frisse noten vullen elkaar rijkelijk aan en ontvouwen zich tot een zeer veelzijdige geur. Net als de mooiste gewaden strelen ze de drager en benadrukken ze vakkundig haar kracht.

Kopnoten:
mirabel
Hartnoten:
jasmijn-sambac
witte bloesems
Basisnoten:
Patchoeli
Sandelhout
Vetiver
Parfumeur:
François Demachy
Jaar van uitgave:
2014

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Givenchy Dahlia Divin met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Thouls
Givenchy Dahlia Divin

Heerlijke geur die ik voor het eerst bij mijn beste vriendin heb geroken. Ik heb hem daarna bij easycosmetic gekocht waar ik een stuk minder heb betaald dan mijn vriendin ;-) En ook nog een grotere inhoud.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Givenchy Dahlia Divin in vergelijking met de SRP