Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

18 152
toepassen
vandaag tot-44%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een geur voor de echte gentleman: Givenchy heeft met Givenchy Gentlemen Only een van de meest mannelijke geuren ooit gecreëerd. Kruidige nuances en pittige citrusvruchten creëren een heerlijk warm en houtachtig aroma.

Givenchy Gentlemen Only goedkoop kopen

De geur +

Alleen voor heren: Een geur vol zelfvertrouwen

Givenchy 's klassieke geur Gentlemen schreef een klein stukje geurgeschiedenis toen het in 1974 werd gelanceerd: het was een van de eerste herengeuren die de citrusnoten, die toen nog heel typerend waren, de rug toekeerden en iets nieuws durfden te proberen: in de vorm van een meer kruidige en houtachtige nuance. Bij het creëren van Givenchy Gentlemen Only ging het gerenommeerde huis helemaal los. Het parfum was bedoeld als een ongeëvenaard eerbetoon aan de klassieker en werd in 2013 op de markt gebracht. Het label leverde een geur die over de hele linie elegantie, zelfvertrouwen en informaliteit uitstraalt - en toch ongelooflijk verdorven en verleidelijk is.

Het eerste vleugje dat de nu populaire geur zou introduceren combineert nuances van roze peper, groene mandarijn, nootmuskaat en berkenblad in een topnoot die zorgt voor een bijna onvergetelijke opening. Het hart van Givenchy Gentlemen Only wordt gedomineerd door fijn cederhout, vetiver en de klassieke patchoeli. Accenten van karwij en wierook zorgen voor een unieke signatuur in de basis. Hierdoor is deze geur ongelooflijk fris en intens, maar toch ongelooflijk houtachtig en mannelijk.

Niet alleen de geur zelf, maar ook de sillage, het ontwerp en de reclame zijn over de hele linie overtuigend en maken deel uit van het succes.

Kopnoten:
groene mandarijn
Roze Peper
Muskaat
berkenblad
Hartnoten:
Cederhout
Patchoeli
Vetiver
Basisnoten:
Wierook
Karwij
Parfümeur:
Jean Jacques, Francis Kurkdjian, Takasago
Jaar van uitgave:
2013

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Givenchy Gentlemen Only met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Vilials
Iets echt heel bijzonder

Gentlemen Only is een zeer hoogwaardige geur die in een adem met Chanel Blue, Chanel Allure of Dior domme genoemd kan worden. Alleen natuurlijk wat voordeliger...

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten