Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een geur voor de echte gentleman: Givenchy gecreëerd met Givenchy Gentlemen Only een van de meest mannelijke geuren ooit. Kruidige nuances en pittige citrusvruchten zorgen voor een heerlijk warm en houtachtig aroma.

Givenchy Gentlemen Only kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Uitsluitend voor heren: een geur vol zelfvertrouwen

Givenchy's klassieke geur Gentlemen schreef een klein stukje geurgeschiedenis toen het in 1974 op de markt kwam: het was een van de eerste mannengeuren die de citrusnoten die toen nog heel typisch waren, de rug toekeerde en iets nieuws durfde te doen: in de vorm van een eerder kruidige en houtachtige nuance. Toen Givenchy Gentlemen Only werd opgericht, ging het gerenommeerde bedrijf er helemaal op uit. Het parfum werd een onvergelijkbare hommage aan de klassieker en werd gelanceerd in 2013. Het label leverde een geur op die elegantie, zelfvertrouwen en nonchalance uitstraalt over de hele linie - maar toch ongelofelijk goddeloos en verleidelijk is.

De eerste hint die was om de nu populaire geur te introduceren combineert nuances van roze peper, groene mandarijn, nootmuskaat en berkenblad in een topnoot die zorgt voor een bijna onvergetelijke start. In het hart van Givenchy Gentlemen Only domineren kostbare ceder, vetiver en de klassieke patchoeli. Accenten van karwij en wierook in de basis zorgen voor een unieke signatuur. Hierdoor is deze geur ongelooflijk fris en intens, maar ongelooflijk houtachtig en mannelijk.

Niet alleen de geur zelf, maar ook de sillage, het ontwerp en de reclame zijn over de hele linie overtuigend en maken deel uit van het succes.

Kopnoten:
groene mandarijn
Roze Peper
Muskaat
berkenblad
Hartnoten:
Cederhout
Patchoeli
Vetiver
Basisnoten:
Wierook
Karwij
Parfumeur:
Jean Jacques, Francis Kurkdjian, Takasago
Jaar van uitgave:
2013

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Givenchy Gentlemen Only met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Vilials
Iets echt heel bijzonder

Gentlemen Only is een zeer hoogwaardige geur die in een adem met Chanel Blue, Chanel Allure of Dior domme genoemd kan worden. Alleen natuurlijk wat voordeliger...

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

18 168
toepassen
vandaag tot-39%1