Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Givenchy Very Irrésistible

De geur +

Moderne rozengeur voor vrouwen - De geur door Givenchy Zeer Irrésistibel

Uncompromiserend, modern en bloemrijk is de compositie van Givenchy Very Irrésistible. Het oorspronkelijke parfum is in 2003 voor het eerst geïntroduceerd. Het is de basis voor een zeer succesvolle collectie van geuren, die in de loop der jaren is herinterpreteerd en uitgebreid met varianten voor mannen. Van lichte zomerse geuren, tot intense en parfumgeuren, tot b>beperkt beperkte flacons, Very Irrésistible is een van de bekendste productreeksen van Givenchy's parfums.

Het origineel stelt de Rozengeur in scène weer in. Het opent met noten van anijs en kassie. Lemon verbena heeft een verfrissend karakter en het rozenboeket is milder. De bloemenakkoorden van Roses, pioenen en magnolias ontvouwen zich dan in het hart. De Taif Rose vormt de basis van een moderne compositie. Alles bij elkaar genomen is de perfume voor vrouwen warm en ondanks het rozenboeket zeer modern. De verfijnde kruiden tonen geven de wijn een onmiskenbaar karakter en zorgen voor een perfecte balans tussen de bloemige hartnoten.

In aanvulling op de Eau de Toilette is er ook nog eens de Eau de Parfum, die nog langer meegaat. Echter, beide zijn licht en veelzijdig te dragen in vergelijking met andere rozen parfums. Gegevenchy Very Irrésistible is ook een goede keuze voor vrouwen die houden van liefde voor rozen en bloemige accenten .

Kopnoten:
Steranijs
kassia
Citroenverbene
Hartnoten:
sesamzaadjes
Mokka
Basisnoten:
Patchoeli
Parfumeur:
Dominique Ropion, Carlos Benaïm, Sophie Labbé
Jaar van uitgave:
2003

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Givenchy Very Irrésistible met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Tionswerever
Mijn lievelingsgeur

Al jaren mijn lievelingsgeur waarop ik vaak word aangesproken als ik hem draag. En dat al sinds een paar jaar. Niet voor niets irresistible!

Commentaar van Womuse96
Heerlijke geur van Givenchy

Duidelijk aanwezig maar niet opdringerig. Net zoals ik me zelf graag zie… Klassiek, elegant, stijlvol. Geen schreeuwertje, geen doetje. En prima prijs en afhandeling bij easycosmetic. Koop hier graag weer.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

18 168
toepassen
vandaag tot-30%1