Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

18 152
toepassen
vandaag tot-31%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Givenchy Very Irrésistible

uitverkocht producten +

De geur +

Moderne rozengeur voor vrouwen - De geur van Givenchy Very Irrésistible

De samenstelling van Givenchy Very Irrésistible is onweerstaanbaar, modern en bloemig. Het originele parfum werd voor het eerst geïntroduceerd in 2003. Het vormde een zeer succesvolle geurcollectie die in de loop der jaren steeds opnieuw is geïnterpreteerd en ook is uitgebreid met varianten voor mannen. Van lichte zomergeuren tot Intense en Parfum tot limited edition flacons, Very Irrésistible is een van de bekendste parfumreeksen van Givenchy.

Het origineel herinterpreteert de rozengeur. Het opent met noten van anijs en kassie. Citroenverbena voegt een verfrissend karakter toe en het rozenboeket heeft een milder effect. De bloemige akkoorden van rode rozen, pioenrozen en magnolia's ontvouwen zich vervolgens in het hart. De Taif-roos vormt de basis van de moderne compositie. Over het geheel genomen is het parfum voor vrouwen warm en zeer modern ondanks het rozenboeket. De delicate kruidige noten geven het een onmiskenbaar karakter en vormen de perfecte balans met de bloemige hartnoten.

Naast de eau de toilette is er ook een eau de parfum, die nog langer blijft hangen. Vergeleken met andere rozenparfums zijn beide echter licht en daardoor veelzijdig te dragen. Givenchy Very Irrésistible is ook een goede optie als dagelijkse geur voor vrouwen die houden van mooie rozen en bloemige accenten.

Kopnoten:
Steranijs
kassia
Citroenverbene
Hartnoten:
sesamzaadjes
Mokka
Basisnoten:
Patchoeli
Parfümeur:
Dominique Ropion, Carlos Benaïm, Sophie Labbé
Jaar van uitgave:
2003

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Givenchy Very Irrésistible met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Tionswerever
Mijn lievelingsgeur

Al jaren mijn lievelingsgeur waarop ik vaak word aangesproken als ik hem draag. En dat al sinds een paar jaar. Niet voor niets irresistible!

Commentaar van Womuse96
Heerlijke geur van Givenchy

Duidelijk aanwezig maar niet opdringerig. Net zoals ik me zelf graag zie… Klassiek, elegant, stijlvol. Geen schreeuwertje, geen doetje. En prima prijs en afhandeling bij easycosmetic. Koop hier graag weer.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten