Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

18 152
toepassen
vandaag tot-38%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Givenchy Irrésistible Givenchy

De geur +

Schattig en betoverend, gewoonweg onweerstaanbaar

In de zomer van 2020 verschijnt een nieuw Givenchy parfum uit de Irrésistible-serie, die in 2003 begon met de Eau de Toilette Spray Very Irrésistible. De flanker Givenchy Irrésistible Givenchy is bloemig en zoet.

Gemaakt door de parfumeurs Anne Flipo, Fanny Bal en Dominique Ropion, brengt het eau de parfum een topnoot van peren en ambrette. Iris en Rose Essential dragen de hartnoot, terwijl muskus en Virginia ceder de basis vormen. Dit maakt de geurpiramide van de verleidelijke geur verrassend kort.

Toch is Givenchy Irrésistible Givenchy een onweerstaanbaar parfum dat scoort met zijn elegante vrouwelijkheid en zijn frisse en ontspannen draagbaarheid. Want hoewel het parfum zeker zoete noten heeft, is het niet te zoet. Het past zowel in de zomer als in de herfst of het voorjaar en kan overdag op het werk of in de vrije tijd worden gedragen. Maar ook 's avonds is Givenchy Irrésistible Givenchy de juiste metgezel voor een ontspannen bezoek aan de bioscoop of een cocktail in de strandbar. Dit parfum is gericht Givenchy op alle dames die van zoete geuren houden, maar het niet willen overdrijven met zoetigheid. De geur van Givenchy Irrésistible is immers Givenchy ook fruitig en fris.

Kopnoten:
Peer
ambrette
Hartnoten:
Rose Essential
Iris
Basisnoten:
Virginiaceder
muskus
Parfumeur:
Fanny Bal, Dominique Ropion, Anne Flipo
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten