Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Givenchy Le De

uitverkocht producten +

De geur +

Distinctieve klassieke maar toch moderne elegantie

Sinds 2007 inspireert de nieuwe editie van Givenchy Le De alle vrienden van de klassieke damesgeuren. Omdat de bloemig-groene geur elegant en vrouwelijk is, zich zonder chichi presenteert en vooral op warme en warme dagen bij alle gelegenheden past. Het origineel dateert uit 1957 en werd slechts op enkele geselecteerde locaties te koop aangeboden, waardoor het bijna mysterieus en zeer exclusief is. Gelukkig is de nieuwe editie van Givenchy Le De makkelijker te krijgen en biedt de nieuwe editie van Givenchy, net als de originele, ongewone geurcombinaties.

Zo, in de hoogste noot van Givenchy, ontmoeten de Le De lelietjes van de dalakkoorden koriander. De hartnoot is klassieker en bestaat uit witte jasmijn en jasmijn samba. Interessant is ook de basis, waarin sandelhout en wierook zorgen voor een langdurige aanwezigheid. De balans tussen de verschillende akkoorden lijkt soms zelfs wat gedurfd, is modern en klassiek tegelijk, dringt zich niet op en inspireert simpelweg met zijn frisheid. Met Givenchy Le De heeft het label bewezen dat vrouwengeuren ook fris en groen kunnen zijn, dat rozen geen "must" zijn in vrouwenparfums en dat jasmijn ook ongezoet kan zijn. In de vrije tijd, in de bezetting of 's avonds past Givenchy Le De gewoon altijd.

Kopnoten:
Koriander
Lelietje-van-dalen
Hartnoten:
jasmijn-sambac
Jasmijn
Basisnoten:
Wierook
Sandelhout
Jaar van uitgave:
2007

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

18 168
toepassen