Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.

Gegevensoverzicht Molton Brown Black Peppercorn

Productsoort:
Merk:Molton Brown

Beschrijving

Het concept

De Molton Brown Zwarte Peperkorrel serie is een echte bestseller. Het werd voor het eerst geïntroduceerd in 2002 en is sindsdien elk jaar uitgegroeid tot de meest verkochte bodywash van het merk in het Verenigd Koninkrijk. Het is een eerbetoon aan een echt mannelijke geur. Het moet klassiek en toch uniek zijn en gemakkelijk te herkennen. De brede stranden van Madagaskar dienen als inspiratiebron. Ze worden geassocieerd met avontuur, maar ook met specerijen en de hitte van het klimaat. Geurdragers zijn dus geselecteerd warme maar kruidige nuances. De geur Jacques Chabert is gemaakt door Geuren Essentielles. Alle lichaams- en kamergeuren van Molton Brown zijn met de grootste zorg, verfijning en vakmanschap gemaakt. Als een klassiek eau de toilette hebben ze verschillende noten en lagen die elkaar perfect aanvullen. Daarnaast zijn er geselecteerde verzorgende natuurlijke extracten of geurige etherische oliën. Het resultaat is zorg die zowel lichaam als zintuigen verwent. Molton bruine zwarte peperkorrel begint natuurlijk met zwarte peper. Het wordt al sinds de 16e eeuw in Madagaskar geteeld. De speciale rode grond van het eiland is bijzonder vruchtbaar. Het is ideaal om niet alleen peper maar ook de beroemde vanille te kweken. Het eiland wordt al eeuwenlang beschouwd als een van de belangrijkste centra van de kruidenwereld. Vervolgens wordt vetiver aan het hart toegevoegd. Het tropische gras wordt ook gebruikt voor aromatherapie en natuurgeneeskunde. Tenslotte dienen de zaden van de zwarte peperstruik als basis. Ze verdiepen het kruidige aroma van de creatie. Zwarte peperkorrel is verkrijgbaar als lichaamsverzorging, maar ook als handzeep en handverzorging. Voeg daar de elegante kamergeur met houten stokjes aan toe. Ze zijn een decoratieve blikvanger en helpen tegelijkertijd het kruidige aroma in huis te ontwikkelen. De ongewone geursamenstellingen van Molton Brown overtuigen zowel door hun complexe mengsels als door de hoogwaardige grondstoffen. In feite zijn ze ook te vinden in vele luxe hotels over de hele wereld.

Het design

De Molton Brown Black Peppercorn geur- en verzorgingsserie heeft van nature een zeer donkerbruine accentkleur die past bij de hoofdnoot. Dit doet denken aan de gelijknamige zwarte peperkorrels. Tegelijkertijd is het ontwerp zeer nobel en tijdloos, zodat de verpakking ook een stijlvolle blikvanger is. Vooral zeep en handlotion zijn meestal zichtbaar in de badkamer of keuken. De donkere natuurlijke kleuren zijn ingetogen en toch chic. De pompdispensers helpen bij het eenvoudig en schoon doseren. Zoals bijna alle producten van Molton Brown worden de deksels en flessenhalzen in metallisch glanzend zilver bewaard. Het opschrift van de postzegel van Londen is in reliëf op de postzegel aangebracht.

Het assortiment

Een van de grootste bestsellers van het merk London is de Molton Brown Black Peppercorn parfumserie. Zwarte peper uit Madagaskar is het hart van het kruidige, warme en mannelijke aroma. De topnoten openen met echte zwarte peper. In het hart wordt vetiver toegevoegd, terwijl de basis bestaat uit zwarte peperkorrels. Koriander wordt toegevoegd als voedend botanisch extract dat de kruidige noot voortzet. Tegelijkertijd worden alle grondstoffen ook gebruikt als etherische oliën of wierook in natuurgeneeskunde en aromatherapie. Zo vervult de zorg niet alleen praktische functies, maar creëert ze ook een totaalbeleving voor de zintuigen. Molton Brown Zwarte Peperkorrel Vochtinbrengende Body Lotion is een voedende bodylotion. De Malagassische peperkorrels zijn rijk aan anti-oxidanten en hebben dus ook een verzorgend effect dat hun aroma overstijgt. Zwarte peperkorrel Fijne vloeibare washand is verrijkt met oliën van koriander en basilicum. De etherische oliën zorgen voor een geurbeleving en reinigen zowel grondig als zacht. De bijpassende Black Peppercorn Hand Lotion verzorgt ruwe handen en helpt spanning, scheuren en droogte te verlichten. Het heeft ook verstevigende en verzachtende eigenschappen en is daarom ideaal voor de verzorging van de rijpere huid. De geïntegreerde pompdispenser maakt de pomp bijzonder gebruiksvriendelijk. De Molton Brown Black Peppercorn Aroma Reeds ontvouwt ook de geur van Madagaskar in de ruimte. De glazen fles bevat de geur van warme amber. Er komen zwarte rietkokers binnen, die het aroma gelijkmatig over de kamer verdelen. Het mengsel is verfijnd met limoen en gember, maar ook met eiken en amber gris. Het resultaat is een verfijnde kamergeur die ook indruk maakt door zijn edele uitstraling. Het warme aroma is uitnodigend en huiselijk. De geur Molton Brown Black Peppercorn Aroma Reeds is ontwikkeld door Jacques Chabert uit het team van Geuren Essentials. Het is geïnspireerd op de specerijen van Madagaskar, de warme zandstranden en de geest van avontuur. Het is een mannelijke geur met een zekere verfijning en moderniteit.

Meer producten van Molton Brown

Naast Molton Brown Black Peppercorn vindt u in de easyCOSMETIC Beauty-shop de volgende series: