Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy

De geur +

Een moderne en elegante vrouwengeur

Het label Givenchy werd in 1952 opgericht door graaf Hubert de Givenchy en is gevestigd in Parijs. Slechts vijf jaar na de oprichting was Le De De het eerste parfum dat werd gecreëerd voor niet minder dan acteerlegende Audrey Hepburn. In 1987 werd de parfumdivisie verkocht, vandaag de dag worden de geuren overgenomen door de wereldwijde leider in de luxegoederenindustrie - LVMH.

Givenchy kwam in 2010 op Eaudemoiselle de Givenchy de markt. De bloemige vrouwengeur betovert met zijn modieuze, lichte en elegante noot. De vrouwelijke aroma's zijn elegant, ingetogen en belichamen de waarden van het bedrijf. Met zijn mode richt Givenchy zich al op elegantie en klasse, wat Eaudemoiselle de Givenchy vooral bij Givenchy tot zijn recht komt. Vrouwelijkheid werd op een moderne manier geïnterpreteerd en er werd gekozen voor exquise ingrediënten. Het aroma staat voor een luxueuze haute couture geur voor de moderne vrouw, zonder krachtige of arrogante uitstraling. De vrouwengeur is iets heel bijzonders, niet opdringerig en een perfecte mix van edele ingrediënten.

Givenchy opent Eaudemoiselle de Givenchy met een lichte topnoot van Japanse basilicum, mandarijn en citroen. De hartnoot is bloemig met exotische ylang-ylang en sensueel rozenaroma. De basisnoot is licht kruidig en warm, waar de romige zoete tonkaboon, ambrette en muskus zich verenigen.

Kopnoten:
Citroen
tangerijn
Basilicum
Hartnoten:
Ylang Ylang
Roos
Basisnoten:
muskus
Tonkaboon
ambrette
Parfumeur:
François Demachy
Jaar van uitgave:
2010

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

18 168
toepassen