Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Givenchy Pi Neo

De geur +

Givenchy Pi Neo - de visionaire geur voor hightech avonturiers

Givenchy Pi Neo is een veelzijdige, heldere, frisse en houtachtige mannengeur met speciale gepatenteerde en futuristische noten. Deze mannelijke geur is een andere creatie uit Givenchy's "Pi" geurcollectie, genoemd naar de wiskundige constante en de cirkel, die zich bezighoudt met oneindigheid, het universum, de dimensies van ruimte en tijd.

Geïnspireerd door de science fiction film "Matrix" duikt Givenchy Pi Neo thematisch en olfactorisch in de avontuurlijke, mysterieuze en multidimensionale virtuele wereld. Elk van de Pi Neo drie geurenniveaus van Givaudan heeft een futuristische noot van Givaudan's gepatenteerde geursensaties. Toscanol is een groene, zoet-kruidige en anijsachtige noot die energie geeft. Safraleine is een pittige, leerachtige en houtachtige component met een uniek, warm, krachtig en levendig karakter. De kosmos vervolledigt de compositie met een elegant warm muskusaroma en zoete amberkleurige tinten. Een aantrekkelijke geur die de zintuigen prikkelt en de drager associatief meeneemt naar een bijzondere wereld.

De opening is een heerlijk frisse en energieke topnoot van bergamot, mandarijn en toscanol. In de hartnoot ontvouwt de geur met mirte, Texas cederhout en saffroneine zijn houtachtige, warme, levendige en heerlijk aromatische karakter. De basis sluit het parfum meesterlijk af met patchoeli en kosmonen, waardoor het een elegante en verleidelijke uitstraling krijgt.

Kopnoten:
Bergamot
Sinaasappel
Mandarijn
toscanol
Hartnoten:
Cederhout
Patchoeli
safraleine
Basisnoten:
vanille
Cosmone
Parfumeur:
Françoise Donche, Givaudan
Jaar van uitgave:
2008

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Givenchy Pi Neo met vier sterren of meer
4 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Sheaverve
lekker maar niet zo lang houdens

Deze eau de toilette geurt heel intensief maar veroorzaakt geen hoofdpijn. Manco is dat hij niet zo lang houdt, zelfs voor een eau de toilette niet. Mannelijk, krachtig en toch ook zacht. Erg lekker. Dan maar iets vaker sproeien ;-)

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

18 168
toepassen