Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 131
toepassen
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De limited edition Molton Brown Jubilant Pine & Patchouli werd uitgebracht in 2021 en viert de 50e verjaardag van het Londense parfumhuis. De houtachtige kruidigheid flatteert zowel mannen als vrouwen.

Molton Brown Jubilant Pine & Patchouli goedkoop kopen

De geur +

Molton Brown Jubilant Pine & Patchouli - een kruidig-houtachtige uniseks geur

Jubilant Pine & Patchouli van het Engelse luxemerk Molton Brown London is een kruidige en houtachtige geur voor zowel dames als heren. Nostalgisch, feestelijk en winters, ontvouwt het eau de toilette parfum een warm en sensueel karakter dat heerlijk aromatisch en harmonieus is, de zintuigen verwent en het hart verwarmt. Molton Brown Jubilant Pine & Patchouli is een vrolijke en overwegend seizoensgebonden geur die inspireert tot een positieve en plezierige stemming, vooral tijdens de koude en kerstperiode.

De compositie opent op een heerlijke topnoot met een combinatie van de groene en frisse noten van dennen, de kruidige en warme noten van kaneel en knapperige, wrange jeneverbessen. Een feestelijke opening gevolgd door een vreugdevolle hartnoot van de zoete noten van weelderige rode vruchten, omhuld met een aromatische amber en de sensuele geur van suède. De basis maakt de verrukkelijke geurbeleving compleet met de houtachtige aroma's van patchoeli, romige en zoete vanille en de onweerstaanbare noten van muskus.

Molton Brown Jubilant Pine & Patchouli onthult een uitnodigende, betoverende geurbeleving voor hem en haar als een mooie winterdroom.

Kopnoten:
Pijnboom
Kaneel
Jeneverbes
Hartnoten:
rode vruchten
Amber
Suède
Basisnoten:
Patchoeli
vanille
muskus
Parfumeur:
Jacques Chabert
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten