Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 136
toepassen
vandaag tot-8%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met Molton Brown Suede Orris beginnen zowel mannen als vrouwen aan een olfactorische reis van Londen naar Florence. Noten uit Toscane zorgen samen voor een houtachtige, fruitige sillage.

Molton Brown Suede Orris goedkoop kopen

De geur +

Natuurlijkheid en elegantie gecombineerd

Molton Brown, het beroemde label uit Londen, lanceert in 2019 een gloednieuwe geur met Molton Brown Suede Orris. De houtachtige en fruitige unisex geur is gecreëerd door Jérôme Di Marino. Suede Orris nodigt je uit voor een reis die je meeneemt van Londen naar Florence. Het mengt fruitige en frisse mandarijnen met aromatische elemihars en mystieke wierook in de topnoot. Het voegt zoete jasmijn absolue, rozen en natuurlijk Toscaanse iris toe. De afwerking is zacht en harmonieus met labdanum, fijn cederhout en aardse patchoeli.

Molton Brown Suede Orris is een echte allrounder die net zo goed in je vrije tijd als op je werk gedragen kan worden. Overdag of 's avonds, de langdurige geur van Molton Brown Suede Orris slaat een uiterst fijn figuur. Het betovert de dames en verrukt de heren, op wiens huid Molton Brown Suede Orris zich heel anders ontwikkelt. Hoewel jasmijn en rozen aanwezig zijn in de eau de toilette, is de geur niet te zoet dankzij de frisse iris. Tegelijkertijd verzachten de noten van jasmijn en rozen de smaken van wierook en patchoeli, die anders snel te krachtig worden. Molton Brown Suede Orris is een olfactorisch kunstwerk dat scoort met natuurlijke ingrediënten en een prachtige elegantie.

Parfümeur:
Jérôme Di Marino
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten