Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Beide dames en heren gaan met ons mee Molton Brown Suede Orris op een olfactorische reis van Londen naar Florence. Opmerkingen uit Toscane verenigen zich tot een houtachtige en fruitige Sillage.

Molton Brown Suede Orris kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Natuurlijkheid en elegantie gecombineerd

Molton Brown het beroemde Londense label, lanceert Molton Brown Suede Orris in 2019 een volledig nieuwe geur. De houtachtige en fruitige uniseksgeur werd gecreëerd door Jérôme Di Marino. Suede Orris nodigt u uit op een reis van Londen naar Florence. Het mengt fruitige en verse mandarijnen met aromatische elemishars en mystieke wierook in de topnoot. Hij voegt zoete jasmijn absolue, rozen en natuurlijk de Toscaanse iris toe. De afwerking is zacht en harmonieus met labdanum, fijn cederhout en aardse patchouli.

Molton Brown Suede Orris is een echte allrounder, die zowel in de vrije tijd als op het werk net zo goed gedragen kan worden. Overdag of 's avonds, de langdurige geur van een Molton Brown Suede Orris zeer goede uitstraling. Het betovert de dames en inspireert de heren, op wiens huid het zich heel anders ontwikkeltMolton Brown Suede Orris . Want hoewel jasmijn en rozen cavort in de eau de toilette, is de geur niet al te zoet, dankzij de frisse iris. Tegelijkertijd verzachten de noten van jasmijn en rozen, die anders al snel te krachtig worden, de aroma's van wierook en patchoeli. Molton Brown Suede Orris is een olfactorisch kunstwerk dat scoort met natuurlijke ingrediënten en een prachtige elegantie.

Kopnoten:
Mandarijn
Wierook
elemihars
Hartnoten:
toscaanse lis
Roos
jasmijn-absolue
Basisnoten:
Cederhout
Labdanum
Patchoeli
Parfumeur:
Jérôme Di Marino
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 131
toepassen
vandaag tot-12%1