Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Giorgio Armani Damenparfum

Giorgio Armani Damenparfum kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Vrouwenparfums doorGiorgio Armani : pure verleiding!

Elk Giorgio Armani parfum voor vrouwen is onmiskenbaar en toont een exclusieve samenstelling van waardevolle ingrediënten. Om ze te vinden voor een vrouwenparfum is de ontwerper niet bang om overal ter wereld op zoek te gaan naar interessante connecties. Tot de bekendste Giorgio Armani parfumreeksen behoren Giorgio Armani Idole (Idole d' Armani), Emporio Armani Diamonda en Armani Prive. Een Giorgio Armani parfum voor vrouwen is altijd een bekwame mix van klassiek en modern, wat de dragers een onmiskenbare touch geeft. Als u online een speciaal Giorgio Armani parfum voor dames wilt kopen, vindt u altijd cadeausets die een bodylotion als extraatje bevatten.

Giorgio Armani Idole (Idole d' Armani): Deze geur voor Giorgio Armani vrouwen is een klassieke bloemengeur die bijzonder sensueel en elegant is. De Giorgio Armani Idole d'Armani Eau de Parfum is sinds 2009 op de markt en kan natuurlijk ook online tegen lage prijzen worden gekocht. De fles zelf is een meesterwerk waarin klassieke vormen en gouden tinten de boventoon voeren. De fles speelt met vierkante en ronde vormen. Het resultaat is een harmonieuze look die speelt met tegenstellingen. Terwijl de sluiting van de geurenfles hoekig lijkt als een sieraad, presenteert de geurenkamer zich rond. Het totaalbeeld staat voor elegantie, schoonheid en exclusiviteit.

Armani is bij de creatie van de fles geïnspireerd op de stijl van de jaren '30, die de tijdloze luxe weerspiegelt. De productnaam is in grote letters op de fles gedrukt en het lijkt bijna alsof het Giorgio Armani parfum van de vrouw eigenlijk een idool is dat op magische wijze de aandacht trekt. De koffer doet denken aan een gepolijste goudstaaf waarvan het oppervlak nobel is versierd met fijn gegraveerde lijnen. Giorgio Armani zelf zegt hij dat hij altijd al een idee heeft gehad van ideale vrouwelijkheid. U kunt het Giorgio Armani parfum voor dames online kopen en u laten inspireren door deze geur.

Met zijn geuren is het een eerbetoon Giorgio Armani aan de vrouwelijkheid...

De inspiratie bestaat uit een onweerstaanbare compositie van onafhankelijkheid, schoonheid en gratie. Met het Giorgio Armani parfum voor de dames Idole d'Armani werd dit idee geparfumeerd. Armani beschrijft deze geur als een eerbetoon aan de perfecte vrouwelijkheid en aan alle vrouwen. U kunt Giorgio Armani vrouwenparfum kopen tegen lage prijzen als u op zoek bent naar speciale aanbiedingen die regelmatig online verschijnen. Wie het Giorgio Armani parfum voor dames wil kopen moet weten welk hoofd, hart en basisnoot deze geur biedt. De topnoot wordt gekenmerkt door de fruitige mandarijn, zelden bittere sinaasappel, de kruidige noot van gember en Davana noten. De opening van het parfum wordt afgerond met de geur van de sappige peer. Jasmijn en krokus domineren de hartnoot. Het bloemige hart van het Giorgio Armani parfum voor vrouwen wordt gecompleteerd door de sensuele Vetiver-basisnoot.

De basisnoot combineert patschulli, vetivergras en styrax met de sensuele elegantie van oosterse houtsoorten. De kruidige pure saffraan en mythische jasmijn worden gecombineerd met bloemige noten en een kostbare hint van leer. Een fijne honingkleurige kruidige noot rondt de geur af tot in de perfectie. Giorgio Armani Idole d'Armani's buitengewone combinatie van geuren maakt haar look zeer vrouwelijk, zonder een voorliefde voor opdringerigheid te besproeien. De weelderige geur met fruitige oosterse noten lijkt een ode aan de vrouwelijkheid.

Dus brengt Giorgio Armani zijn geuren op de markt...

Tijdloze Italiaanse elegantie ontmoet het Oosten en creëert een onweerstaanbare geur. Natuurlijke gratie en gratie worden in dit parfum gecombineerd, evenals zelfvertrouwen en charme. Het parfum is een ode aan alle vrouwen, want het parfum straalt een natuurlijke gratie uit die een aantrekkelijke sensualiteit ontmoet. De fascinerende uitstraling van het parfum boeit iedereen. Parfum belichaamt vrouwen die worden aanbeden door mannen en bewonderd door vrouwen. U kunt het Giorgio Armani parfum voor dames goedkoop online krijgen of het goedkoper vinden in reguliere sets.

Het gezicht van het parfum was de actrice Kasia Smutniak. Armani benadrukte dat hij deze actrice als getuigenis koos omdat zij haar bijzondere schoonheid uitstraalt in vrouwelijke sensualiteit, frisheid, ware kracht van karakter en moderniteit. Armani noemt Kasia Smutniak de incarnatie van Idole d'Armani. Het parfum is verkrijgbaar in exclusieve kosmopolitische warenhuizen, erkende parfumerieën en hun online winkels.

Het parfum van Armani is terecht een van de klassiekers, want het is altijd modern en tegelijkertijd heerlijk tijdloos. U kunt de Giorgio Armani vrouwenparfum goedkoop online kopen en u onderdompelen in de wondere wereld van de vrouwelijkheid die het uitstraalt. Een scheutje van het parfum laat zien hoe verleidelijk sensueel en sensueel een parfum kan zijn en presenteert perfect de onafhankelijke vrouwelijkheid.

Beoordeling +

Commentaar Wastain van 26. november 2014
Topgeur

Ik heb deze geur voor mijn vrouw gekocht. Hij ruikt erg lekker en de geur houdt lang aan. Iedereen wil altijd weten wat voor geur het is.

Commentaar Anianded van 06. november 2014
Giorgio Armani Diamonds Intense

Super product voor een super prijs. De geur is precies wat ik er van verwacht had. Levering ging snel en probleemloos.

Commentaar Bettpou80 van 14. oktober 2014
uitgaan!

Deze geur draag ik graag bij het uitgaan. Het is dan gemakkelkijker om contact te leggen ;-) Ik word vaak aangesproken als ik deze geur draag.

vandaag tot-50%1