Geen resultaten resultaat: resultaten:

Giorgio Armani Code Homme Absolu

De geur +

Een geur voor de moderne man

Een exclusieve code van sensuele verleiding is ArmaniCode Homme Absolu . Deze nieuwe editie van de Armani Code serie uit 2019 is gemaakt voor de man van nu, voor wie geen enkele levenscode te veel is om te ontrafelen. Met betoverende mannelijkheid verovert hij zijn ruimte.

Rum en nootmuskaat, onderstreept door zachte suède nuances, geven de fruitige mannelijke Giorgio Armani Code Homme Absolu kracht en sensualiteit. Giorgio Armani Code Homme Absolu brengt je naar prachtige nachten vol ervaringen en ontdekkingen. Kruidig-fruitig, opent Giorgio Armani Code Homme Absolu met akkoorden van kardemom, groene mandarijn en groene appel. Het delicate hart van rum, wortelpitten, sinaasappelbloesem en nootmuskaat opent de verwachting van de basis van deze mannelijke geur: een bedje van aromatische vanille, mirre en tonkaboon.

Passend bij zijn poederig-zoete partnergeur, de Armani Code Absolu van 2019, verscheen Code Homme in hetzelfde jaar onder de leiding van L'Oréal. Sensueeler en verleidelijker dan de kruidig-zoete Profumo van 2015, een Oosterse mannengeur met een lichte suède-toon: zo Giorgio Armani Code Homme Absolu omschrijven zijn fans het. Ontwerpers Giorgio Armani bewijzen Code Homme Absolu eens te meer dat het een subtiele claim heeft om subtiel te zijn en contouren te creëren die persoonlijkheden accentueren en zelfvertrouwen creëren.

Kopnoten
Groene Tangerine
Appel
Sinaasappelbloesem
Hartnoten
Muskaat
Zaden van wortel
Basisnoten
Tonkaboon
Suède
vanille

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-21%