Giorgio Armani Sì Rose Handtekening: de frisse bloemige geur voor vrouwen

De geurenreeks Giorgio Armani Armani Sì Rose Signature scents bloemen, fruitig. De top noot bestaat uit zwarte bes, mandarijn, freesia en bergamot. De hartnoot verleidt met irisbeton, Turkse roos, Concreteosmanthus Absolue en Mairose. De basisnoot is zacht en zacht, met vanille-, patchouli- en ambergeelzaad als absolute basis.

Giorgio Armani Armani Sì Rose Signature verspreidt het aroma van intensieve vrouwelijkheid uitgedrukt door de verleidelijke geuren van Damascene en mei rozen, alsmede freesia. De delicate aura van rozen, ook wel bekend als de koningin van geuren, kenmerkt de parfumserie. Daarnaast verspreiden de zachte en flatterende akkoorden van patchouli, vanille en muskus een vleugje fijngevoeligheid.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Dit zeer vrouwelijke parfum kan zowel voor romantische uren als voor alledaagse gelegenheden worden gebruikt. Niet-indringerig en delicaat de drager omhult zijn draagster. Het parfum is bedwelmend en sensueel tegelijk. Hij vleert haar en verleidt de mensen om haar heen. De gepassioneerde en verfijnde Giorgio Armani Sì Rose Signature wordt al snel een favoriete geur, maar het is ook het perfecte cadeau waaruit u kunt kiezen.

Ster parfumeur Julie Masse gemaakt Giorgio Armani Sì Rose Handtekening

Na de neus van Julie Masse werd de parfumserie Giorgio Armani Sì Rose Signature ontwikkeld. In samenwerking met Giorgio Armani, die sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw naam heeft gemaakt als ontwerper van hoogwaardige en stijlvolle kleding, kon slechts een geur worden gecreëerd die de tijdloze elegantie van vandaag vertegenwoordigt.

De naam Giorgio Armani is altijd een van de top rijders van edele en hoogwaardige geuren. Hij slaagt erin eenvoud en emotionaliteit perfect te combineren. De geuren van de ontwerper zijn uniek, langdurig, luxueus, gedenkwaardig, maar geenszins opdringerig. De modeontwerper, die eigenlijk uit het Italiaanse stadje Piacenza komt, wilde ooit dokter worden. Toen hij zijn voorliefde voor mode ontdekte, stopte hij met zijn studies geneeskunde en verdiende aanvankelijk zijn geld als etaleur.

Zijn modeontwerpen zijn altijd elegant, maar eenvoudig te snijden; ze zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en imponeren met elegantie, die met zijn gedempte kleuren is zeker niet saai, maar bijzonder nobel. Decennialang werkt de ontwerper niet alleen als modeontwerper, maar ook als parfumeur. Zijn bedrijf ontwerpt ook schoenen, laarzen, glazen, zonnebrillen, horloges, sieraden en andere hoogwaardige accessoires. Hij ontwierp zijn eerste collectie in 1974 en werd beroemd in zwarte jeans, zwarte overhemden of kluwenhalzen, en zijn liefde voor zijn VW kever.

Hoe stijlvol zijn modeontwerpen ook zijn, hoe passend, gedenkwaardig en emotioneel zijn zijn reclamecampagnes en geuren, die net als de parfumserie Giorgio Armani Sì Rose Signature niet alleen de dameswereld onweerstaanbaar maken, maar ook de damesliefhebbers. De wereld kan geen genoeg krijgen van dit soort geuren, die emoties opwekken, energieën vrijmaken en dromen waarmaken.

Giorgio Armani Sì Rose Handtekening flesje glanst

Der Kristalglas fles van Giorgio Armani Sì Rose Signature is transparant en transparant. Het geeft een vrij zicht op de roze kleurige inhoud, die al een associatie oproept met geurige rozen in de waarnemer. Het lichaam is Rechterhoekig, smal en relatief hoog ontworpen. De contouren zijn afgerond in het bovenste deel. Het zwarte, licht gebogen deksel van de flacon ziet er zacht uit, als een gesloten freesiabloesembloesem.

Het contrast van de zachte roze tint van de inhoud van de fles op het donkere deksel is visueel aantrekkelijk en wekt de nieuwsgierigheid van de toeschouwer op. In het onderste derde deel van de fles bevindt zich een -kasvormig glasgravure, dat aan de vleugel van een kimono moet doen denken. Ondanks de gladde structuren en duidelijk herkenbare randen is de fles vrouwelijk en verleidelijk. Het is een perfecte match voor de strakke lijnen en eenvoudige afwerkingen die ontwerper Giorgio Armani in zijn modeontwerpen beroemd is geworden. De fraai vormgegeven fles is een verrijking in iedere badkamer en op alle toilettafels.

Cate Blanchett is het advertentie gezicht van Giorgio Armani Sì Rose Handtekening

De video bij de reclamecampagne voor de parfumserie Giorgio Armani Sì Rose Signature past bij de eenvoud van het flesontwerp. Zonder woorden, met aangename, stijlvolle achtergrondmuziek, worden pioenrozenbladeren, passend bij de delicate tint van het parfum, weergegeven, die worden gevangen door een ondiepe windvlaag. Wat overblijft is de nuchtere fles in een unieke vorm.

Cate Blanchett is de focus van de uitgebreide commercials voor "Si". Ze is een ongelooflijk mooie, smaakvol geschilderde vrouw die met open ogen door het leven gaat en ten volle geniet van de schoonheid van emoties. Ze zegt 'Si' om lief te hebben, voor zichzelf, voor haar medemensen, voor emoties in het algemeen en vooral voor het leven. De teneur van de reclamecampagne onderstreept dat de vrouw die de Giorgio Armani Sì Rose Signature parfumserie waardeert, de prachtige verlangens van de wereld kent en er ten volle van geniet, net zo intens als de unieke geur van de Italiaanse designer.

De lichtheid van de smaakvolle voorstellingen wordt weerspiegeld in het parfum en de fles van de Giorgio Armani Sì Rose Signature parfumserie. Als u kijkt naar de reclamecampagne van de Giorgio Armani Sì Rose Signature parfumserie, wordt u verleid en uitgenodigd om de prachtige verleidingen van het leven te accepteren met open armen. Dit omvat niet alleen de stemmingen, maar ook de geur die de aangename kanten van liefde, vrijheid en emoties onderstreept.

De verleidelijke geur van de Giorgio Armani Sì Rose Signature parfumserie zal vrouwen verleiden die deze parfum kiezen. De mooiste momenten in het leven zijn kostbaar, en moeten daarom vergezeld gaan van een kostbare geur die niet wordt verpletterd, maar zo licht als een vleugje zijde.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.