Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Givenchy Vetyver

uitverkocht producten +

De geur +

Aromatisch en met houtachtige noten - Givenchy Vetyver is een klassieke geur voor mannen. Het werd voor het eerst geïntroduceerd in 1959 en opgericht door de oprichter van het bedrijf, Hubert de Givenchy zelf. In 2007 werd in het kader van de lijn Les Parfums Mythiques een nieuwe editie van de klassieker uitgebracht, waarvoor de oorspronkelijke compositie enigszins werd herschreven.

Of natuurlijk, de naam gevend dierenartsiver blijft de dominante reukdrager. Dus, de tropisch zeewier wordt gevonden in het hoofd en de hartnoten, evenals in de basis. Bergamot ondersteunt het boeket, terwijl koriander meer kruiden levert. Sandelhout geeft een aromatische basis en ondersteunt de houten nuances. Vetiver is een zoet gras in Azië en wordt vaak gebruikt als parfumgeur voor parfums. De olie van de verse of gedroogde wortels heeft een intensieve balsamische geur, die lang houdbaar is en een aardse houtachtige karakter heeft.

Kopnoten:
Vetiver
Bergamot
Hartnoten:
Koriander
Vetiver
Basisnoten:
Sandelhout
Vetiver
Jaar van uitgave:
2007

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

18 168
toepassen