Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

18 173
toepassen
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Givenchy Xeryus

uitverkocht producten +

De geur +

Populair al meer dan 30 jaar

De Givenchy Xeryus boeit met een eau de toilette voor mannen die zich terdege bewust is van de kwaliteit ervan. Het Franse luxelabel staat niet alleen bekend om zijn extravagante modeserie, maar ook om zijn geuren uit het duurdere prijssegment.

De kruidig-woody Givenchy Xeryus werd gelanceerd in 1986, meer dan 30 jaar geleden, en is nog steeds een van de meest populaire mannengeuren ter wereld. De weelde van de componenten draagt hier ook aan bij, waardoor een unieke geurbeleving ontstaat met bijna 30 verschillende akkoorden. Siciliaanse bergamot ontmoet delicate lelietjes van de vallei, groene noten vermengd met fruitige mandarijnen en bittere citroen. Aantrekkelijke jasmijn combineert met edele rozen, viooltjes en exotische ylang-ylang voordat kruidige akkoorden van lavendel en nootmuskaatbloesem de topnoot compleet maken. De hartnoot is ook kruidig en ondergelegd met bloemenakkoorden. Koriander- en jeneverbessen, kaneel en dragon vormen een elegante potpourri. Vervolgens wordt het boeket van cyclamen, anjers en rozengeraniums in combinatie met sandelhout, petitgrain en cipressen gepresenteerd. Mannelijke noten definiëren de laatste noot van Givenchy Xeryus . Eikenmos, vetiver, amber, muskus, wierook en vetiver voegen zich bij ceders, leer en balsamicospruce.

De langdurige Eau de Toilette Givenchy Xeryus is mannelijk en dominant, maar niet overweldigend, in een buitengewoon goed ontworpen weelde.

Kopnoten:
Bergamot
Grapefruit
Hartnoten:
Kamperfoelie
Jasmijn
Basisnoten:
Sandelhout
Parfumeur:
Daniel Molière, Daniel Hoffmann
Jaar van uitgave:
1980

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten