Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 136
toepassen
vandaag tot-17%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Van Londen tot Siberië: Russian Leather ontsteekt de wildernis. De Siberische bossen zijn waarschijnlijk onbekend voor de meeste Midden-Europeanen. Dat is precies waarom die Molton Brown als inspiratie dienden voor deze houtachtige, leerachtige compositie.

Eindeloze vlaktes, dichte bossen en een enorm intense sfeer kenmerken Siberië. In de bossen ontvouwt zich een ongeëvenaarde intensiteit en duisternis.

Molton Brown Russian Leather goedkoop kopen

De geur +

Molton Brown Russian Leather: Mysterieuze schemering in Siberische bossen

Molton Brown Russian Leather is een fascinerende mannengeur uit 2017 die gebruik maakt van buitengewone geurnoten. De bedoeling van de parfumeur van het traditionele Londense label Molton Brown is om een mysterieuze, donkere geur te creëren die de drager meeneemt op een denkbeeldige zintuiglijke reis naar de eindeloze uitgestrektheid van de Siberische wildernis in de schemering.

De geur opent met de aroma's van zwarte thee. Ze geven een fris accent aan de topnoot. Elemihars en viooltjesbasilicum geven het parfum rokerige en delicaat kruidige nuances. De hartnoot wordt gedomineerd door berkengeur met zijn typische droge, rokerige aroma. Siberische den en tabak geven het parfum mysterieuze diepte en karakter.

De keuze voor de berk als hartnoot houdt direct verband met het leerthema van het parfum. In de 17e eeuw werd berkenextract gebruikt om fijn Russisch leer te verven en te bruinen. Vandaag de dag wordt deze praktijk alleen nog gebruikt in een paar Russische dorpen.

De bepalende geur van de basisnoot is de olie van de cadeboom, die het leerakkoord nadrukkelijk in het spel brengt, versterkt door noten van zwart leer en delicate vetiver. De elegante, intense ledergeuren smelten samen met de aroma's van Siberische bossen om een unieke geurbeleving te creëren die de mysterieuze wildernis van de Siberische bossen oproept.

Basisnoten:
Parfümeur:
Loïc Bisceglie
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten