Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Van Londen naar Siberië: Russisch Leder ontbrandt de wildernis. De bossen in Siberië zijn waarschijnlijk vreemd aan de meeste Centraal-Europeanen. Dat is precies de reden waarom die Molton Brown als inspiratiebron heeft gediend voor deze houtachtige, lekke houtsoort compositie.

Siberië wordt gekenmerkt door oneindige uitgestrektheid, dichte koude en een enorm intense sfeer. In de bossen ontvouwt zich een ongeëvenaarde intensiteit en duisternis.

Molton Brown Russian Leather kopen tegen een gunstige prijs

uitverkocht producten +

De geur +

Molton Bruin Russisch leder uit Rusland: Mysterieuze schemering in Siberische bossen

Molton Brown Russian Leather is een fascinerende mannengeur uit het jaar 2017, die gebruik maakt van buitengewone geuren. De bedoeling Molton Brown van de parfumeur is een mysterieuze, donkere geur die de drager meeneemt op een denkbeeldige zintuiglijke reis naar de oneindige uitgestrektheid van de Siberische wildernis bij schemering.

De geur opent met de aroma's van zwarte thee. Ze geven de topnoot een fris accent. Elemihars en violette basilicum geven het parfum rokerige en fijn gekruide nuances. De hartnoot wordt gedomineerd door de berkengeur met zijn typische droge, rokerige geur. Siberische dennen en tabak geven het parfum mysterieuze diepte en karakter.

De keuze voor berken als drager van de hartnoot hangt direct samen met het lederen thema van de geur. In de 17e eeuw werd berkenextract gebruikt voor het verven en looien van fijn Russisch leer. Tegenwoordig wordt deze praktijk slechts in enkele Russische dorpen toegepast.

De dominante geur van de basisnoot is de olie van de cadeboom, die het leerakkoord in het spel brengt, versterkt door noten van zwart leer en delicate vetiver. De elegante, intense lederen geuren vermengen zich met de aroma's van de Siberische bossen om een unieke geurbeleving te creëren die de mysterieuze wildernis van de Siberische bossen oproept.

Kopnoten:
elemihars
zwarte thee
paarse basilicum
Hartnoten:
Sibirische arve
Tabak
Berk
Basisnoten:
Vetiver
leder
cadehout
Parfumeur:
Loïc Bisceglie
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 131
toepassen
vandaag tot-26%1