Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Paco Rabanne 1 Million Lucky verscheen in 2018 als opvolger van het populaire origineel en wikkelt mannen in een fruitig zoete sillage die opent met grapefruit, pruimen en ozon noten. Hazelnoot domineert het aroma in het hart voor patchoeli, eikenmos en vetiver 1 miljoen geluk verliezen.

Paco Rabanne 1 Million Lucky kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Een zonovergoten geur vol levendige dynamiek

De adembenemende mannengeur Paco Rabanne 1 Million Lucky is een fruitig parfum met subtiele zoete nuances. Het werd in 2018 geïntroduceerd als een zomerse, lichte versie van de cultgeur Paco Rabanne 1 miljoen. Het samenspel van onweerstaanbare geuren associeert een stralende zomerochtend in een mediterrane tuin. Daarnaast is er een frisse bries uit de zee, die verleidelijke exotische aroma's mengt in de ronde dans van tuin geuren.

De geur opent op een opwindend levendige en frisse manier. Kruidige pompelmoezen en rijpe, sappige ronde pruimen bieden intense fruitaroma's, waaraan de pruim verleidelijke zoetheid verleent. Het hart van Paco Rabanne 1 miljoen Geluk behoort tot de edelste aroma's van de zomer. Het wordt gedomineerd door een knapperig hazelnootakkoord vol karakter. Frisse, delicate jasmijnbloesems en zoete, gouden honing voegen zachte, zorgeloze accenten toe aan de hartnoot. Houtachtige nuances van kasjmier boom en ceder maken de geur ervaring onweerstaanbaar elegant en charismatisch. Koelbos aroma van fijnzoete patchouli, aardse smokke nuances van vetiver en zachte, warme eikenmos brengen dit betoverende parfum tot een harmonieus einde.

Kopnoten:
Grapefruit
reine-claude
ozonische geuren
Hartnoten:
hazelnoot
Jasmijn
Honing
kasjmierhout
Cederhout
Basisnoten:
Patchoeli
Eikenmos
Vetiver
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten