Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Paco Rabanne Ultraviolet Man

De geur +

De geur van Paco Rabanne Ultraviolet Man - mannelijk, maar toch gevoelig

Menen dragen het net zoals vrouwen. De geur van Paco Rabanne Ultraviolet Man concentreert zich op moderne sensualiteit. Masculiene notities vangen de sensualiteit van de man op en verheffen hem tot oneindig veel. De geur van Paco Rabanne Ultraviolet Man wordt gekenmerkt door een edele substantie, de grijze Ambra. Niet alleen het parfum is iets heel bijzonders, maar ook de fles met zijn twee kleuren laat een grote aanwezigheid zien.

m Mannengeur van Paco Rabanne Ultraviolet Man overtuigen edle en geselecteerde houtsoorten. Een verleiding van amber en munt overtuigt de man die met veel speciale gelegenheden zijn dagelijks leven wil vormgeven. De harmonieuze afwisseling is te zien in ontvouwde fasen met noten zoals vetiver. Het parfum is dierlijk en toch zacht en gevoelig. Een volledig natuurlijke mannengeur de umflort wordt van de amber onder zonovergoten oranje.

Das Aroma van de zuiverste Moos rondt de parfumcompositie af en bereidt een cocktail van pulserende essences voor. Paco Rabanne Ultraviolet Man is een mannengeur die opwindend sensueel sensueel is en voor de aantrekkelijke avontuurlijke man gemaakt. Zoals alle parfums van Paco Rabanne is Ultraviolet Man een ambassadeur voor great elegantie en luxe tegelijkertijd. De geur van Paco Rabanne Ultraviolet Man is net zo uniek als die van de maker.

Kopnoten:
Russische koriander
Italiaanse munt
Hartnoten:
Zwarte Peper
Ambra
Basisnoten:
kristallijn mos
Patchoeli
Parfumeur:
Jacques Cavallier-Belletrud
Jaar van uitgave:
2001

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Paco Rabanne Ultraviolet Man met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen
Commentaar van Sene1987
Super geur

Deze deodorant is super lekker en betrouwbaar. Je voelt je de hele dag aangenaam fris. En de geur is een droom. Heerlijk!

Commentaar van Melle Oosterhof
Mooie prijzen, goede communicatie.

Voor mij de eerste keer dat ik hier besteld heb. Site lekker overzichtelijk. Zeer voordelige prijzen en snelle verzending. Uitstekende service via email (status pakket) Volgende keer weer zeker hier bestellen. Echt een aanrader.

Commentaar van Glon1970
Zeer positief!

Een heel interessante geur die men zelden tegenkomt in de Nederlandse winkels. Superprijs! Ik had de geur van Mallorca meegenomen. Ben blij dat ik deze eau de toilette nu ook in Nederland kan kopen!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-59%1