Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Paco Rabanne Lady Million Empire

uitverkocht producten +

De geur +

Uw rijk - uw regels

In 2019 werd een nieuwe, uitzonderlijk intense geur geïntroduceerd. Het parfum van Paco Rabanne , Lady Million Empire is voor de vrouwen die zich door niets laten tegenhouden en eindelijk hun dromen vrijuit willen beleven en zich in het niets willen laten praten.

De topnoot bestaat uit planten met witte bloesem, de zachte magnolia, een van de oudste planten van allemaal, en de verfrissend bittere oranjebloesem, die in de oude Chinese traditie stond voor zuiverheid, moraal, onschuld, maar ook voor vruchtbaarheid.De hartnoot is de altijdgroene osmanthus in combinatie met fijne akkoorden van kruidige cognac, die de verder nogal bloemige arrangementen een bijzondere toets geeft. De basisnoten met de mengeling van patchoeli, die een zoete maar aardse houtachtige noot toevoegt, en de fruitige mirabellenpruim ronden het geheel Paco Rabanne Lady Million Empire perfect af en geven het de laatste toets.

Deze geur onderstreept de persoonlijkheid van de dames die zich erg vrouwelijk voelen en dit willen laten zien en ook hun verlangen naar vrijheid willen benadrukken. Dit Paco Rabanne Lady Million Empire is het perfecte parfum om de zoete kant van volwassenheid te laten zien zonder te opdringerig of kinderachtig te zijn.

Basisnoten:
cognac
Magnolia
osmanthus-absolue
witte patchoeli
vanille
Parfumeur:
Jean-Christophe Hérault
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-27%1