Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-37%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Vrouwelijkheid Paco Rabanne Olympéa triomfeert! Bloemige akkoorden en oosterse flair - een geurmix met een betoverende aantrekkingskracht.

De door Loc Dong en Anne Flipo ontwikkelde geurbeleving is niet voor niets een vallende ster onder de parfums.

Paco Rabanne Olympéa goedkoop kopen

De geur +

Oosterse bloemen: Paco Rabanne Olympéa wekt de godin bij iedere vrouw op.

Dit parfum is puur vrouwelijk! Paco Rabanne Olympéa Olympéa is de perfecte combinatie van bloemenverfrissendheid en oosterse akkoorden. Schitterend bedwelmend als een boeket van net geplukte bloemen, heeft het een effect voor uren. Extravagante ingrediënten die alle zintuigen aanspreken, zorgen ervoor dat.

Dit is hoe oriental mandarijn en een licht zoute vanille flavor maken de geur uiterst veelzijdig en toch eenvoudig vrouwelijk. Paco Rabanne legt een serie aan de voet van vrouwen met Olympéa, waardoor elke drager van de geur een godin wordt. De frisse akkoorden van groene mandarijn in de topnoot worden gecombineerd met zoute vanille aroma's in het hart van de geur en aangevuld met bedwelmende water jasmijn.

Creamy sandelhout en zacht amber ronden de creatie af. Paco Rabanne Olympéa is een bloemengeurende ervaring, die een heel nieuw hoofdstuk opent van overtuigende vrouwelijkheid met een vrouwelijke uitstraling. Innovatief en licht provocerend, we zijn enthousiast over een geur die niemand zo gemakkelijk kan ontlopen. Verrukkelijk in zijn aantrekkingskracht, extravagant in de keuze van ingrediënten - Paco Rabanne stelt met Olympéa heel nieuwe benchmarks in.

De Olympéa-vrouw is een soort moderne Cleopatra die geniet van het leven. De Olympéa vrouw is dynamisch, verleidelijk en zich bewust van haar innerlijke kracht.

Kopnoten:
aquatische geuren
Hartnoten:
zout
vanille
Jasmijn
Basisnoten:
Sandelhout
Ambra
Parfumeur:
Anne Flipo, Loc Dong
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Paco Rabanne Olympéa in vergelijking met de SRP