Meer informatie:

Het concept

De nieuwe modellen in het Chanel Les Beiges Baume à Lèvres Belle Mine gamma zijn onmisbaar voor wie op zoek is naar een zacht smeltende lippenstift die voor een stralende blush zorgt. De pennen verwennen de huid met een aangename textuur en zorgen voor een mooi draagcomfort. De lippen worden niet gewogen of gespannen. De consistentie werkt als een verzorgende balsem die schadelijke milieu-invloeden en droogte voorkomt. De huid van de lippen wordt volledig verzorgd en van vocht en belangrijke voedingsstoffen voorzien. Gebarsten en droge plekken kunnen in een mum van tijd worden gerepareerd. Het resultaat is een gelijkmatige, zijdezachte en stralende afwerking. De lippenstiften uit de reeks Chanel Les Beiges Baume à Lèvres Belle Mine benadrukken de contouren van de lippen en vormen met hun intense kleuren een optisch hoogtepunt. Afhankelijk van de behoefte is de blush verkrijgbaar in drie kleurvariaties van subtiel tot briljant. Ook de sterke en duurzame dekkracht is indrukwekkend. De huid wordt duurzaam verzorgd met plantaardige actieve ingrediënten, zodat een goed verzorgde en onberispelijke huid ontstaat. Chanel lippenstiften zijn flexibel en gemakkelijk te gebruiken. Een speciaal pigmentmengsel verhoogt de hechting en glans. Bovendien ontstaan indrukwekkende kleur- en glanseffecten. Chanel lippenstiften combineren een aangename verzorging, een uitstekende anti-aging werking en een briljante kleurintensiteit. Alle producten van de serie Chanel Les Beiges Baume à Lèvres Belle Mine zijn dermatologisch getest. De lippenstiften zijn huidvriendelijk en ook geschikt voor gevoelige lippen. Ze zijn niet comedogeen en bevatten geen onnodige chemische bewaarmiddelen. De kleurvariaties van Les Beiges Baume à Lèvres Belle Mine maken het mogelijk om fijne nuances te bereiken en het gezicht een sterk glanzend optisch centrum te geven. Ontdek de unieke lippenstiften uit het gamma Chanel Les Beiges Baume à Lèvres Belle Mine.

Het design

De producten van de serie Chanel Les Beiges Baume à Lèvres Belle Mine verwennen en verzorgen de lippen met een unieke textuur en geven ze een intense kleur. Chanel lippenstiften hebben ook een elegante verpakking ontwerp. Ze zijn verkrijgbaar als zwarte pennen. Het enige onderscheidende kenmerk is het witte Chanel logo op de hoed. De hokken worden geleverd in een beige buitenverpakking. Ze zijn eenvoudig en veelzijdig in gebruik. De lippenstiften van Chanel kunnen in één eenvoudige stap worden vastgeschroefd en in een goede dosering worden toegepast. Na gebruik worden ze weer stevig gesloten met een precies passende dop. De lippenstiften van Les Beiges Baume à Lèvres Belle Mine zijn dankzij hun compacte afmetingen ideaal om te reizen of te reizen.

Het assortiment

Het gamma Chanel Les Beiges Baume à Lèvres Belle Mine kan gebruikt worden om de lippen een nieuwe glans en een perfecte vorm te geven. De nieuwe lippenstiften worden gekenmerkt door een zachte textuur die een uitstekende verzorging en dekkracht biedt zonder de lippen te belasten. De lippen worden voorzien van belangrijke voedingsstoffen en veel vocht zodat ze resistenter worden. Met een fijne film worden de lippen de hele dag door betrouwbaar beschermd tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. Een echt hoogtepunt van Chanel Les Beiges Baume à Lèvres Belle Mine zijn de kleurintensiteit en de glans. Met speciale pigmenten laten de lipsticks de lippen glanzen en zorgen voor fascinerende glans en lichteffecten. Bovendien worden de lipcontouren benadrukt zodat de lippen het optische centrum worden van een geslaagde make-up. Les Beiges Baume à Lèvres Belle Mine uit Chanel bestrijdt een broze, droge en gebarsten lippenhuid met een uitstekende dekking en verzorging. Huidirritaties worden verminderd en er wordt een glad, fris, gelijkmatig en glanzend resultaat bereikt. Geselecteerde kruiden actieve ingrediënten perfectioneren de vlekkeloze indruk van de lippenhuid. De Chanel Les Beiges Baume à Lèvres Belle Mine serie is verkrijgbaar in drie kleuren: Light, Medium en Deep. Deze bieden gradaties in glans en kleurintensiteit, zodat de lippenmake-up perfect kan worden afgestemd op de natuurlijke kleur van de lippen en de gezichtsmake-up. Zo zijn de lippenstiften de ideale aanvulling op de make-up producten van dezelfde serie. Ze passen perfect bij de fundering en het poeder van Les Beiges Baume à Lèvres Belle Mine. Bovendien zijn de pennen praktisch, veelzijdig en zacht voor de huid. Ze zorgen voor een langdurige frisheid en zorgen voor een hoog draagcomfort in alle weersomstandigheden. Ook u kunt voor uw lippenmake-up gebruik maken van de artikelen uit de Chanel Les Beiges Baume à Lèvres Belle Mine serie in combinatie met blush, foundation en poeder.