Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Chanel Damenparfum

Chanel Damenparfum kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Het succesverhaal van het Chanel vrouwenparfum begon in Grasse, Frankrijk.

De geschiedenis van 's werelds beroemdste geur, nrChanel . 5, begon in de Franse stad Grasse, net als die van vele andere parfums. Sinds de 17e eeuw zijn de grondstoffen die in Grasse worden geproduceerd van de hoogste kwaliteit en het is dan ook niet verwonderlijk dat Ernest Beaux in 1921 ook jasmijn koos voor zijn exclusieve creaties voor het parfum Chanel nr. 5. Ook nu nog is er een bijzondere relatie tussen het huis Chanel en de boeren in Grasse. Chanel No° 5 Parfum bestaat uit 31 waardevolle grondstoffen en is een absoluut tijdloze klassieker die een betoverende elegantie en harmonie uitstraalt. Onbeschrijfelijk vrouwelijk en verleidelijk, het begeleidt je vaak je hele leven lang.

In 2016 werd de klassieker verjongd. Niet alleen lijkt de fles lichter door de lichtere kleur, maar de geur is ook levendiger en frisser geworden. Maar niet alleen Chanel N° 5, die al meer dan 90 jaar op de markt is, is enthousiast over zijn unieke karakter.

Meer klassieke geuren voor vrouwen uit de volgende jaren Chanel volgen

Het Chanel parfum N° 19, genoemd naar de geboortedatum van CocoChanel , is een andere klassieker uit het huisChanel . Het combineert een overwegend groen geurend karakter met bloemige accenten en is door verschillende kruiden getransformeerd tot een harmonieuze Chanel geur voor vrouwen in de basis.

In 1984 werd Coco opgericht, die het karakter van Gabrielle Chanel moet belichamen. Het is een contrastrijke compositie met oosterse noten, die ook online beschikbaar is in onze winkel. De natuurlijke maar charismatische Chanel Allure geur voor vrouwen en de herinterpretatie Chanel Allure Sensuelle geven ook uitdrukking aan een fascinerende sensualiteit.

In 2001 is Chanel Coco Mademoiselle toegetreden tot de Chanel parfumfamilie voor vrouwen. Hier wordt de jeugdige persoonlijkheid van Coco Chanel gevangen in een geur. Intens fris met oosterse noten, is Chanel Coco Mademoiselle een zeer populaire Chanel geur geworden voor vrouwen. Een jaar later, in 2001, Chanel lanceerde het huis het parfum Chance. Een bloemig parfum met een speels chypre karakter. De Chance Eau Frâiche, Chance Eau Tendre en Chance Eau Vive variaties vervolledigen het Chanel Chance gamma.

Prominente gezichten voor het Huis van de Wereld

Het bedrijf Chanel adverteert sinds de jaren dertig van de vorige eeuw met uitgebreide reclamecampagnes en prominente reclamemedia. Coco Chanel zelf was betrokken bij de reclamecampagne voor Parfum Chanel N°5. In de latere jaren volgden Catherine Deneuve, Carole Bouquet, Vanessa Paradis, Nicole Kidman en vele andere persoonlijkheden.

Chanel Coco Mademoiselle wordt door Joe Wright geadverteerd in een moderne film. Het perfecte gezicht voor deze campagne was de Britse actrice Keira Knightley.

De varianten van Chanel Chance, Chance Eau Frâiche, Chance Tendre en Chance Eau Vive van parfumeur Oliver Polge worden door de modellen Rianne Van Rompaey, Sigrid Agren, Cindy Bruna en Romy Schönberger gepromoot in een zeer frisse campagne. Een ongebruikelijke clip toont de modellen bowling.

Het laatste genie Chanel is echter de film over de geur Chanel N° 5 L'Eau, een verdere ontwikkeling van het iconische parfum Chanel N° 5. Lily-Rose Depp, de dochter van Hollywoodster Johnny Depp, is de ster van de campagne. De volledige campagne werd in het najaar van 2016 gepubliceerd.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel Damenparfum met vier sterren of meer
4,97 uit 5 sterren — op basis van 38 klant adviezen
Commentaar Rachel van 24. december 2014
Geweldige geur

Lekkere geur voor zowel in de zomer als winter. Ik draag hem bijna dagelijks en heb hem na een jaar nog steeds. Geweldige geur waar ik veel plezier van heb!

Commentaar Sabinge van 11. december 2014
Super lichaamsverzorging

Mijn vrouw ligt op dit moment in het ziekenhuis en verzorgt zich onder andere met deze Chanel Chance body lotion. Omdat ze haar zo goed verzorgd hebben en ze de geur zo lekker vonden, krijgen twee zusters nu deze flacon als cadeau.

Commentaar Spectlemeded van 10. december 2014
Niet te verslaan

Ik ben dol op de geur. Onverslaanbaar, net als de prijs. Het is niet gemakkelijk deze geur verder aan te bevelen omdat iedereen een eigen smaak heeft. Ik vind hem in ieder geval helaas geweldig.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
19 473
toepassen
vandaag tot-22%1