Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Givenchy Monsieur

uitverkocht producten +

De geur +

In 1959 werd Givenchy Monsieur, de eerste mannengeur van het Parijse modehuis, onthuld. Dankzij de nieuwe editie in 2007 kunnen ook moderne mannen genieten van de citrusrijke, licht kruidige en frisse geuren. Net als in het origineel, vormen lavendel en verbena een tegenwicht tegen de citrusvruchten. Bergamot en limoen zijn de voorbode van de geur, terwijl hinoki hout en eikenmos zorgen voor een warme, houten basis.

Op>Op de 50. Om het 50-jarig jubileum van Givenchy te vieren is deze klassieke geur opnieuw gemoderniseerd en licht herzien. De kaneel- en muskusnoten van de originele versie werden weggelaten ten gunste van een duidelijker boeket. Hierdoor past Monsieur perfect in de huidige tijd en de moderne trends zonder dat het oorspronkelijke karakter van Monsieur daarbij verloren gaat. Als een nieuwe ontdekking of als vervanging voor de niet meer beschikbare vintage versie, past de mannengeur bij mannen van alle leeftijden en is een veelzijdige dagelijkse geur met frisse noten.

Kopnoten:
tuinanjer
Peper
Kaneel
Citroen
Hartnoten:
Lavendel
Citroenverbene
Basisnoten:
Eikenmos
muskus
Sandelhout
Parfumeur:
Francis Fabron
Jaar van uitgave:
1959

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Givenchy Monsieur met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Froper
Heerlijke geur

Ik zou deze geur het liefst als verleidelijk willen omschrijven. Ik ben al vaak aangesproken omdat de geur niet met andere te vergelijken is.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

18 168
toepassen