Het concept

De producten van de Shiseido Advanced Essential Energy huidverzorging en cosmetische lijn zijn de ideale keuze, niet alleen voor beauty-bewuste vrouwen, maar ook voor veeleisende mannen om zich goed te voelen rondom. In de samenstelling van de individuele verzorgende en vitaliserende stoffen worden zowel zuiver plantaardige stoffen gebruikt als natuurlijke toevoegingen als kunstmatig geproduceerde ingrediënten die zich in de schoonheidsverzorging hebben bewezen. Deze verrijken de huid van de handen en het gezicht met bijzonder energetische actieve ingrediënten en compenseren de tekorten als gevolg van stress van buitenaf. Het aanbrengen van de crèmes of het gebruik van de bubbelbadadditieven geeft de huid de kans zichzelf te herstellen en binnen korte tijd weer op te bouwen.
Beschadigde cellen of huidstructuren worden weer genezen en het algehele uiterlijk van de huid verbetert zichtbaar. De beschermende werking van Shiseido Advanced Essential Energy-producten helpt de buitenzuurmantel en de soepelheid, elasticiteit en zachtheid van de huid te herstellen. Met deze producten, die zo'n buitengewoon effect hebben, worden zelfs gebarsten en broze huidoppervlakken weer glad en gaaf. De natuurlijke en kunstmatige actieve ingrediënten in de Shiseido Advanced Essential Energy verzorgende stoffen omvatten plantenextracten en waardevolle concentraten die antioxiderende eigenschappen hebben en de huid beschermen tegen vrije radicalen. Shiseido Advanced Essential Energy cosmetische producten hebben een extra anti-verouderend effect en verminderen vroegtijdige veroudering van de huid als gevolg van deze goede omstandigheden.
Bovendien wordt de uitdroging van de huid verminderd door een permanent vochtverlies en de invloed van zonlicht. Afhankelijk van het huidtype waarmee de klant is geboren, kunnen voor een droge en normale huid de goed getolereerde componenten worden aanbevolen. De huid kan van binnenuit ontspannen, kalmeren en zich weer opbouwen. Aromatische en verkwikkende smaken worden ook toegevoegd aan de cosmetica om het algemene welzijn te verhogen. De aangename geuren van kamillebloesem en lavendel, evenals de frisheid van citroenen, brengen al snel een gestreste ziel tot harmonie en rust. Daarom zijn de anti-stress aroma's en verzorgende baden met additieven van de Shiseido Advanced Essential Energy cosmetica lijn perfect om terug te keren naar een sensuele balans. Bij het ontwerpen van de badadditieven verwezen de cosmetische ontwikkelaars van het bedrijf naar de bevindingen van aromachologie en Chinese ontspanningsvarianten.
alle klanten beoordelen positieve
Shiseido Advanced Essential Energy
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Shiseido Advanced Essential Energy Hand Nourishing Cream
Voor mijn huidtype de beste huidcreme. Mijn handen hebben veel vocht en verzorging nodig/ Ik heb al veel andere, hoogwaardige producten getest tot ik deze creme tegenkwam. Einde zoektocht.

Het design

Romige kleuren en Altrosé-verpakkingen vormen de discrete maar smaakvolle verpakking van de rijke en behoeftegerichte cosmetische producten van Shiseido Advanced Essential Energy. De kleur van de tubes en folies doet denken aan een delicaat parfum, de lichtheid van de zomer en tegelijkertijd een vleugje delicatesse. De ontwerpers willen precies dit gevoel opwekken door de juiste kleurkeuze. De kleuren van de afzonderlijke producten maken dat u meer wilt.

Het assortiment

Het Shiseido Advanced Essential Energy Body Refining Complex raakt vele zintuigen en draagt bij aan een verbeterde elasticiteit en veerkracht van de huid en aan een evenwichtige lichaamsbeleving. Dit product kan dagelijks worden gebruikt en bevat een fijne selectie van ingrediënten uit het Verre Oosten en exotische ingrediënten. De huid van de handen toont de ware leeftijd van een persoon. Dankzij de rijke verzorgingsextracten in de aangenaam geurende Shiseido Advanced Essential Energy Hand Nourising Cream, die snel doordringt in de huidlagen, kan de huid jong en vitaal worden gehouden voor een langere periode, en de rustgevende Shiseido Advanced Essential Energy Revitalizing Bath Tablets zijn precies de juiste ingrediënten voor een warm bad om zich terug te trekken uit het veeleisende en soms uitputtende dagelijkse leven en om te ontsnappen aan een romantische, oosterse droom.