Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

3-in-1 wenkbrauwpotlood met was, poeder en geïntegreerd penseel

De nieuwe wenkbrauwenset Shiseido Brow InkTrio helpt om in slechts enkele stappen hardnekkige en vormeloze wenkbrauwen te vormen. De smalle multifunctionele pen is verkrijgbaar in vier kleurschakeringen en kan worden gebruikt voor lichte tot donkere haarkleuren. Het InkTrio wenkbrauwpotlood heeft twee zijden, die elk voorzien zijn van een borstel en een gekleurd waspotlood om los te schroeven. De wenkbrauwen zijn dus gemakkelijk te definiëren en te temmen met slechts één product.
Een bijzonder natuurlijke uitstraling kan worden bereikt met de lijntechniek. Hier zijn de gaten in de wenkbrauwen geschilderd met kleine streepjes die het haar symboliseren. Het resultaat is bijzonder natuurlijk en de vorm van de wenkbrauwen kan door de gebruiker worden bepaald. Als u niet zeker weet welke wenkbrauwvorm het beste bij u past en of u op dit moment de juiste vorm heeft, kunt u met het wenkbrauwpotlood Shiseido ook uw vorm testen en aanpassen. Hiervoor wordt de pin eerst evenwijdig aan het rechter- of linkerneusgat geplaatst, recht op het gezicht. In de spiegel kun je direct zien waar het potlood eindigt aan de bovenkant van de wenkbrauw. Hier zou de perfecte wenkbrauw moeten beginnen. Draai vervolgens het potlood in een hoek van 25 graden onder het neusgat, zodat het tegen de buitenste rand van het oog ligt waar de wimpers eindigen. Waar het Shiseido Brow InkTrio potlood eindigt bij de wenkbrauw, moet het stoppen. Deze eenvoudige methode stelt iedereen in staat om de perfecte wenkbrauwvorm te definiëren.
De geïntegreerde sponsapplicator in de pen vergemakkelijkt het aanbrengen door zijn conische vorm. Het kan dus ook gebruikt worden om zeer dikke en pompeuze wenkbrauwen te definiëren. Dankzij de spitse applicator kan het vederlichte poeder ook gebruikt worden voor de contouren van de spitse uiteinden. De gebruikte wasformulering is duurzaam en zweetbestendig. Zelfs het uitsmeren of vocht kan de wenkbrauwen na het aanbrengen met het potlood niet meer aantasten. Met de vier neutrale kleuren kunt u voor elke huid- en haarkleur de juiste tint vinden.
Al meer dan 140 jaar produceren en distribueren Shiseido wij over de hele wereld hoogwaardige huidverzorgings- en cosmetische producten voor vrouwen en mannen. Opgericht in Japan, heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een van 's werelds grootste schoonheidsbedrijven. Het is vooral bekend Shiseido om producten die een uniek zijde-extract bevatten dat met succes tekenen van huidveroudering bestrijdt.

ligt comfortabel in de hand en maakt nauwkeurig werken mogelijk

De Shiseido Brow InkTrio pen heeft aan de ene kant een borstel om te kammen en te vormen en aan de andere kant een dunne waspen met verf. Het is licht en smal en wordt geleverd in een zwarte buitenverpakking. Alleen het logo en de naam van de productserie worden in het wit gedrukt. De pen is stabiel en ligt goed in de hand. Het is licht van gewicht en kan overal in de cosmeticazak worden meegenomen. De betreffende kleur wordt kort voor het penseel door een kleine band gemarkeerd. De pen is verkrijgbaar in blond, taupe, donkerbruin en zwart. De kant van het waskrijt kan worden losgeschroefd zodat het product gemakkelijk kan worden gedoseerd. Een kleine verrassing zit verborgen in de pen, omdat er een andere applicator in het midden zit. Doordrenkt met poeder, kan het gemakkelijk grote en bossige wenkbrauwen worden gevuld. De sponsapplicator is zacht maar stevig gebonden. De vorm doet denken aan een brede kegel. Het poeder wordt zowel in de betreffende kleur als in de wasapplicator bewaard, zodat beide producten zonder problemen met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Vier kleuren voor natuurlijke wenkbrauwen

De Shiseido Brow InkTrio wenkbrauwpotloodserie bestaat momenteel uit vier kleuren. Voor lichte tot donkere haarkleuren is alles aanwezig. Voor de kleurbenaming worden veelgebruikte termen gebruikt. De kleur 01 Blond is ideaal voor vrouwen met licht haar. Het is niet al te helder en gaat gemakkelijk in de as, zodat het past op alle soorten blonde tinten. Voor donkerblonde vrouwen of lichte brunettes wordt de kleur 02 Taupe aanbevolen. Het heeft een beduidend hoger grijsgehalte en kan goed gedragen worden door alle lichtbruine tinten. Donkerbruin haar gaat het beste samen met Nuance 03 Deep Brown. De mooie donkerbruine tint is crèmekleurig en laat de precieze applicator toe om kleine haartjes op te sporen en te vullen. Voor vrouwen en mannen met zeer donkere haarkleuren zoals zwart, moet de Shiseido Brow InkTrio kleur in 04 Ebbenhout worden gekozen.
Het aanbrengen van de kleur op de wenkbrauwen is zeer eenvoudig. Eerst worden de wenkbrauwen aan een uiteinde van het potlood met het penseel gekamd. Dat is de eerste stap. Dit stelt het haar correct in en laat het in één richting borstelen. Als u een bepaalde look op een meer ongecontroleerde manier wilt creëren, kunt u uw wenkbrauwen opfrissen met het geïntegreerde borsteltje. Daarna worden de gaten in de oogrituelen bewerkt met de andere kant van het potlood, dat een dun waskrijt heeft, en getekend met korte lijntekeningen. Zo kunnen onvolledige wenkbrauwen op natuurlijke wijze worden geschilderd. Voor de laatste aanraking trekken ze de poederapplicator uit het midden van het potlood en gaan ten slotte over de wenkbrauwen of de contouren van de uiteinden van de wenkbrauwen. De pigmenten zijn multidimensionaal en bevatten lichte pareleffecten, zodat een natuurlijke reflectie van het licht mogelijk is. De esterolie zorgt ervoor dat de kleurpoeder zacht kan glijden voor een zachte applicatie.
Het ontwerp maakt hem Shiseido Brow InkTrio een echt multi-talent dat in geen enkele cosmetische tas mag ontbreken. Veel visagisten gebruiken de pennen ook bij modeshows en evenementen omdat ze veelzijdig in het gebruik zijn.