Meer informatie:

Fluweelachtige kleuren met hydraterende werking - De Shiseido ModernMatte Powder Lipstick collectie

Het Shiseido ModernMatte Powder Lipstick brengt een geweldige kleur, een moderne afwerking en een hydraterend effect in balans. Het is een semi-matte lippenstift die op fluweel lijkt. Het mengsel maakt het duurzaam voor een lange tijd en is tegelijkertijd zeer trendy. In tegenstelling tot volledig matte formules droogt het niet uit en benadrukt het de droge plekken niet. In plaats daarvan kan het goed gebruikt worden, zelfs voor droge of volwassen lippen. Het voelt aangenaam licht en bijna gewichtloos aan. Een selectie van wassen en oliën hydrateert en helpt de textuur soepel te houden. Bij toepassing wordt het bijna een zeer fijn poeder. Dit maakt het kleurresultaat compleet en helpt tegelijkertijd kleine lijntjes en oneffenheden te compenseren. De lippen zien er dus voller en geperfectioneerd uit. Nog donkerder nuances komen tot hun recht. De formule moet tot acht uur meegaan. Een bekende truc om lipsticks duurzaam te maken is om ze met transparant poeder deppen. Dit Shiseido is al in de textuur geïntegreerd zodat een volgende stap in de make-up overbodig wordt. Natuurlijk kan een basis of een contourpotlood naar wens gecombineerd worden.
De kleurenwereld vertegenwoordigt het pulserende leven in de metropool Tokio. Het nachtleven is net zo actief en levendig als de drukte overdag. De kleuren variëren van naakt en beige tot delicate rosé en diepe bessen. Bordeaux of chocoladebruin zijn enkele van de donkerste nuances. Ze zijn allemaal ontworpen om er flatterend uit te zien op veel verschillende huidtinten.
Of het nu voor elke dag of voor speciale gelegenheden is, de Shiseido ModernMatte Powder Lipstick collectie heeft altijd de juiste lippenstift bij de hand. De vorm is rechthoekig en daardoor zeer nauwkeurig in toepassing. Dit is ideaal wanneer u onderweg bent en in één beweging make-up op uw lippen wilt aanbrengen. De formule is dermatologisch getest en wordt daarom goed verdragen door alle huidtypes.

Zwart met rode details - Het ontwerp van de Shiseido ModernMatte Powder Lipstick

Hij Shiseido ModernMatte Powder Lipstick heeft een klassieke lippenstift schaal. De vierkante vorm ligt goed in de hand en wordt aangevuld met een stevig sluitend deksel. De VisionAiry Gel Lipstick is nog Shiseido steeds in het assortiment. Het heeft een hogere en smallere schil. Dit betekent dat beide varianten direct te onderscheiden zijn. Het buitenste ontwerp is echter gelijkaardig. Semi-matte, zwarte kunststof wordt aangevuld met een rode streep. Dit staat voor het typische Shiseido -rood, dat ook als kleur in de lippenstiftcollecties te vinden is. De witte belettering rondt het moderne en tegelijkertijd functionele design af. Aan de onderkant van de hoes vind je details zoals kleurnummer en meer. Binnenin de lippenstift zelf heeft ook een vierkante vorm. De punt heeft dus twee schuine zijden en een bijna vlakke punt. Hierdoor kunnen de contouren van de lippen optimaal worden getraceerd. Natuurlijk kan een bijpassend contourpotlood nog steeds naar believen gecombineerd worden.

Matte kleuren die niet uitdrogen - De Shiseido ModernMatte Powder Lipstick collectie

Het Shiseido ModernMatte Powder Lipstick heeft een fluweelachtige afwerking zonder de lippen uit te drogen. De formule is ontworpen om rijke kleuren en een hoge intensiteit te bieden. Het kleurresultaat is zijdemat en daardoor uiterst modern en trendbewust. Een mengsel van wassen en oliën maakt de textuur toch licht verzorgende. Het heeft een poederachtig karakter in opdracht. Ze voelt zich dus teder en bijna gewichtloos. Tegelijkertijd worden kleinere onregelmatigheden en rimpels verborgen. De lippen lijken gelijkmatiger en voller over het geheel genomen. Ze voelen zich gehydrateerd. De lippenstift gaat tot acht uur mee. Indien gewenst kan de verf natuurlijk ook onderweg gemakkelijk worden aangebracht. De afgeschuinde, licht hoekige punt helpt bij het nauwkeurig aanbrengen.
De kleurenwereld staat voor het bruisende nachtleven van Tokio. Toch zijn er niet alleen dramatische en donkere kleuren. Integendeel, naakten, rosé en andere meer neutrale variaties kunnen ook het dagelijks leven verrijken. De nuances harmoniëren met verschillende huidtinten en zijn flatterend voor dames van alle leeftijden. De lippenstiften zijn dermatologisch getest op goede compatibiliteit.
De Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 501 Jazz Den heeft een delicate, zeer heldere perziktoon. Een licht donkere en roze variant is Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 502 Whisper. Er is veel meer beige in de heldere karameltint van Shiseido 503 Nude Streak. Er is een donkerbeige met de toon 504 Thigh High. De kleur 505 Peep Show is een oud roze, geïnspireerd op de gedroogde theebladeren. Een donkere rosé met bruine delen is Shiseido 506 Disrobed. Een echte palissander tint is Shiseido 507 gefluister. Een beetje meer kaneel en roodachtig is Shiseido 508 Semi Nude. Een heldere aardbei roze is Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 511 Ongefilterd. Enigszins koraalkleurig en doet denken aan een watermeloen is de kleur Shiseido 513 Shock Wave. Het iets donkerder roze van Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 517 Rozenbottel doet denken aan de bloemen van de anjer.
Enigszins violet, zoals een framboos, is de schaduw 518 Selfie. Een luide magenta is Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 519 fuchsia fetisj. Een voordeel van veel kleuren met een paarse of blauwachtige invloed is dat ze de witheid van de tanden optisch kunnen ondersteunen en versterken. Een donkere variant geïnspireerd door moerbeien is Shiseido 520 After Hours. Geïnspireerd door het heldere rood van geraniums, Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 509 Flame. Iets donkerder maar nog steeds schitterend rood is Lipstick 510 Night Life. Het heeft wat oranje en ziet er zo fris uit. In 514 Hyper Red is een puur, medium rood te vinden. De kleur 515 Mild Drama is karmijnrood. In geen enkele lippenstift collectie mag een edel scharlakenrood ontbreken, zodat er nog steeds de kleur 516 Exotic Red is. Een zeer donker wijnrood is Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 522 Velvet Rope. Een van de donkerste kleuren is 524 Dark Fantasy. Het is een diepe Bordeauxrood met invloeden van bruin.