Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Precisie en perfectie - de Shiseido ArchLiner Ink

Dit Shiseido ArchLiner Ink is een eyeliner met vloeibare textuur. Het wordt gekenmerkt door zijn kleurintensiteit, precisie en betrouwbare grip. De bijnaam inkt is toepasselijk. Het is een hoog gepigmenteerde kleur voor nauwkeurige en expressieve resultaten. Voor Shibui Black, een klassieke diepzwarte, ultrazwarte pigmenten werden gebruikt als een bijzonder hoog aandeel van de formule. Het droogt snel, wat het risico op vlekken en vlekken vermindert. Vooral in het dagelijks leven bespaart dit tijd en vaak ook correcties. Als het gedroogd is, is het resultaat waterdicht en belooft het tot 24 uur per dag te worden vastgehouden. Waterdichte formules zijn ideaal voor oogmake-up. Scheurvocht en constante beweging van de oogleden kunnen de integriteit van de make-up nadelig beïnvloeden. Het weer, of het nu regen of een hoge luchtvochtigheid is, kan ook de make-up doen vervagen. Het is daarom raadzaam om voor elke laag een duurzame formule te kiezen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de zitting van de eyeliner overdag of 's avonds. Zelfs het intense zwart kan heel voorzichtig worden verwijderd. De inkt is eenvoudig te verwijderen met behulp van micellenwater of een olieverwijderaar. Een wattenschijfje doordrenken en kort aandoen. Trek hem dan voorzichtig naar beneden. Dit is zacht voor de huid en de wimpers. Het ontwerp van de professionals en beginners Shiseido ArchLiner Ink helpt bij het trekken van exacte lijnen. De helling van de microcartridge zorgt voor een rechte hoek. Het zicht op de lijnen blijft vrij zonder eyeliner of hand in de weg. Dit garandeert 100 procent controle. De fijne microtip, die intuïtief in de hand ligt als een pen, vergemakkelijkt ook de toepassing. Het wordt naar beneden gehouden, zodat de inkt ook constant wordt afgegeven. De ooglidlijn wordt in één beweging ondoorzichtig, kleurintensief en nauwkeurig. De vorm kan worden aangepast aan de stemming en de gelegenheid. Zo zijn meer opvallende gevleugelde eyeliner- en kattenoogstreken en zeer fijne ooglidstreken mogelijk.

Details maken het verschil - Het ontwerp van de Shiseido ArchLiner Ink

Het Shiseido ArchLiner Ink maakt deel uit van de nieuwe Ink Serie van Shiseido make-up. Het staat voor intensieve kleuren en inkten die naast mascara, eyeliners en wenkbrauwpotloden ook lipvernis bevatten. De ArchLiner heeft zijn naam te danken aan zijn exclusieve ontwerp. Als een hoogwaardige vulpen werd een microtip verwerkt. Een zeer kleine cartridge zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de inkt en maakt de hoogste precisie mogelijk. De tip zelf heeft de lichte boog. Er is een ergonomisch ontwerp ontwikkeld dat intuïtieve lijnen en dus optimale resultaten mogelijk maakt. Omdat zowel de hand als de pen zelf niet te zien zijn tijdens het werk. Zo is een vloeiende volgorde mogelijk en zonder grote verdraaiingen. De punt wordt naar beneden gehouden en er ontstaat een rechte hoek voor de toepassing. Het is een slank penontwerp van hoogglanzend kunststof. Op de zwarte achtergrond Shiseido kunt u de productnaam en de belettering van het product in het wit lezen. De dop moet altijd goed gesloten zijn, zodat de inkt niet uitdroogt.

Compromisloze formule voor expressieve momenten - De Shiseido ArchLiner Ink Collectie

Dit Shiseido ArchLiner Ink is een vloeibare eyeliner van de nieuwe generatie. Zowel de formule als het ontwerp werden herzien en geoptimaliseerd. De inkt van Shiseido ArchLiner Ink Shibui Black is rijk aan ultra-zwarte kleurpigmenten. Het resultaat is een schitterende kleurdiepte en de ogen kunnen optimaal worden gedefinieerd. Zwart als eyeliner is een tijdloze klassieker, die bij veel looks past. Dankzij de microformaat punt kunnen zeer fijne lijntjes worden getrokken voor het dagelijkse uiterlijk. Bredere en gebogen vormen zijn ook mogelijk voor meer dramatische effecten. De inkt droogt snel, wat de verwerking vereenvoudigt. Het is waterdicht en moet de hele dag of avond moeiteloos kunnen blijven zitten. Zogenaamde panda-ogen, waarbij de eyeliner vervaagt of uitsteekt, behoren tot het verleden. De licht gebogen boogvorm van de pen in combinatie met een ergonomisch ontwerp als een pen werken hand in hand. Het zicht op het ooglid blijft helder, zodat de lijnen nauwkeurig zijn en minder correctie nodig hebben. De waterdichte formule is perfect voor elk weer of hoge luchtvochtigheid. Het belooft tot 24 uur te standhouden. Dit kan worden verbeterd door het gebruik van een primer op het deksel en onder de make-up. De zwarte pen met cartridge is gemakkelijk mee te nemen op de weg. De dop beschermt tegen uitdroging en lekkage. In het algemeen moeten cosmetische producten die voor de ogen worden gebruikt, echter regelmatig worden vernieuwd. De verdraagzaamheid van het Shiseido ArchLiner Ink product is getest door oogartsen en dermatologen. Het kan gebruikt worden voor alle huidtypes en is geoptimaliseerd voor toepassing op het ooglid. Het kan worden verwijderd met olieverwijderaars of zacht micellenwater. Dit maakt het gemakkelijk om dit zo nodig te corrigeren. Voor de expressieve Winged Eyeliner wordt de natuurlijke lijn van het oog in elke lengte voortgezet. Van bovenaf wordt een driehoek naar achteren getekend. Dan kan de zogenaamde vleugel, de staart, geschilderd worden. De Arch Liner kan gebruikt worden voor een eenvoudig tot grafisch uiterlijk.