Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Als u op zoek bent naar speciale verzorging voor de veeleisende huid, neem dan een kijkje bij de producten uit de Shiseido Eudermine serie. Dit zijn hoogwaardige essences die de huid er stralend mooi uit laten zien en haar jeugdige frisheid behouden. De gestresste, gebarsten en rijpe huid wordt weer in vorm gebracht. De beauty essences ontwikkelen een opmerkelijke anti-aging effect door het snel uitbalanceren van lijntjes, rimpels, verkleuringen of oneffenheden. De natuurlijke vernieuwing van de huid wordt geïnitieerd en ondersteund. Daarnaast zorgt Shiseido Eudermine voor de vochtbalans van de huid en beschermt de huid tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. De producten uit de Eudermine serie zijn fijn geparfumeerd en verwennen de zintuigen met een betoverende geur van pioenrozen. De essences zijn geschikt voor elk huidtype en elke huidleeftijd. Ze breken overtollige keratine af en maken zo een snellere vernieuwing van de huidcellen mogelijk. Zo ontstaat na een korte aanbrenging een gelijkmatige, gladde en frisse teint. Shiseido combineert twee innovatieve zorgtechnologieën. Het Bio-Hyaluron Hyper Complex regelt de vochtbalans van de huid en zorgt ervoor dat de huid soepel blijft, zelfs onder ongunstige omgevingsinvloeden. TMG en biocompatibele aminozuren bereiken een reinigende en regenererende werking. Ze ondersteunen het loskomen van huidschilfers en de vorming van nieuwe cellen. Shiseido Eudermine zorgt voor een zachte peeling en bevordert de celgroei met het enzym trypsine. De essentie is eenvoudig en flexibel in gebruik. Na het reinigen van de huid wordt het 's morgens en 's avonds gelijkmatig op de hals, de decolleté en het gezicht aangebracht met een wattenschijfje. Het wordt snel opgenomen en ontwikkelt onmiddellijk zijn langdurige werking. Alle producten uit de Shiseido Eudermine serie zijn dermatologisch getest. Ze zijn vriendelijk voor de huid en bereiken de beste resultaten op een normale en rijpe huid.
alle klanten beoordelen positieve
Shiseido Eudermine
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
vitaal watertje
Na het afschminken heb ik niet meer nodig dan de essence. Hydraten zeer goed en geeft alle vochtigheid die mijn huid nodig heeft.

Het design

De essences uit de Shiseido Eudermine serie ontvouwen een fascinerende reinigende, verzorgende en anti-verouderende werking. Maar je kunt ook scoren met een elegante verpakking ontwerp. Shiseido essences zijn verkrijgbaar in opvallende rechthoekige flessen. Deze zijn gehouden in een elegante, transparante rode, die de edele indruk versterkt. De essentie kan zoals vereist voor gerichte toepassing worden gedoseerd. Na gebruik wordt de fles schoon en stevig afgesloten met een roodbruine dop. De sluiting doet visueel denken aan typische deksels van apotheekverpakkingen en doet denken aan de oorsprong van het bedrijf Kanebo Sensai. Dit ondersteunt het klassieke ontwerp van de Eudermine serie. De flessen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen een echte optische verrijking in de badkamer. Ze zijn eenvoudig ontworpen en hebben toch een hoge herkenningswaarde. Ze zijn te herkennen aan het felrood en het Shiseido logo op de voorkant.

Het assortiment

De Shiseido Eudermine serie combineert nieuwe essences en traditionele recepten die zorgen voor holistische huidverzorging en regeneratie. Of het nu gaat om een rijpe, brosse of gebarsten huid - met de schoonheidsverzorging van Shiseido kunt u de meest uiteenlopende huidproblemen specifiek het hoofd bieden. Alle essences worden gekenmerkt door een lichte en aangename textuur. Ze worden snel opgenomen en worden onmiddellijk effectief door het reinigen en vernieuwen van de huid met actieve plantencomplexen. De speciale verzorging Revitalizing Essence heeft een licht peeleffect en verwijdert hardnekkige afzettingen en huidschilfers snel en grondig. Dit schept de voorwaarden voor de regeneratie van de huid. Enzymen en aminozuren ondersteunen de natuurlijke vernieuwing van de huid van binnenuit. Daarnaast zet Shiseido Eudermine zich in voor de vochtbalans van de huid. De huid wordt via een fijne film voortdurend van vocht voorzien en blijft zo fris en soepel. Het wordt uitgebreid beschermd tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. Daarnaast compenseert de essentie kleurverschillen en oneffenheden. De lijntjes en rimpels worden merkbaar verminderd. Al na korte tijd ontwikkelt zich een zuivere, onberispelijke, egale en gladde teint, die de hele dag blijft zitten. Bovendien stimuleert en verwent de essentie van Shiseido de zintuigen met een delicate geur van pioenrozen. De zorgessentie kan gebruikt worden als benodigd voor de behandeling van probleemgebieden, maar ook als een totaaloplossing. Het is geschikt voor elke huidleeftijd en elk huidtype. De essentie wordt aangebracht met een watje na het reinigen van de huid. Het kan ook gecombineerd worden met gezichtsverzorging, zoals Shiseido's Rivitalizing Cream. De schoonheidsextracten van Shiseido zijn geschikt voor dag- en nachtverzorging. Het resultaat is al zichtbaar na een korte inwerktijd. De huid wordt uitgebreid geregenereerd en krijgt een frisse en jeugdige teint. Reiniging, onderhoud en regeneratie worden gecombineerd in één product.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.