Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Innovatieve zorg uit Japan

Wie op zoek is naar speciale verzorging voor de veeleisende huid, moet Eudermine eens kijken naar de producten uit de serieShiseido . Dit zijn hoogwaardige essences die de huid er stralend mooi doen uitzien en haar jeugdige frisheid behouden. De gestresste, gebarsten en rijpe huid wordt weer in vorm gebracht. De schoonheidsextracten ontvouwen een opmerkelijk anti-aging effect door het snel compenseren van lijntjes, rimpels, verkleuringen of onregelmatigheden. De natuurlijke vernieuwing van de huid wordt geïnitieerd en ondersteund. Shiseido Het hydrateert Eudermine ook de huid en beschermt deze tegen schadelijke invloeden van buitenaf en droogte.
De producten van de Eudermine serie zijn fijn geparfumeerd en verwennen de zintuigen met een betoverende geur van pioenen. De essences zijn geschikt voor elk huidtype en elke huidleeftijd. Ze breken overtollige keratine af en maken zo een snellere vernieuwing van de huidcellen mogelijk. Op deze manier wordt een egale, gladde en frisse teint gecreëerd na een korte periode van aanbrengen.
Het combineert Shiseido twee innovatieve zorgtechnologieën. Bio-Hyaluron Hyper Complex reguleert de vochtbalans van de huid en zorgt ervoor dat de huid soepel blijft, zelfs onder ongunstige omgevingsomstandigheden. TMG en biocompatibele aminozuren zorgen voor een reinigende en regenererende werking. Ze ondersteunen de verwijdering van huidschilfers en de vorming van nieuwe cellen. Shiseido Ze Eudermine zorgen voor een zachte peeling en bevorderen de celgroei met het enzym trypsine.
De essentie is eenvoudig en flexibel in gebruik. Na de reiniging 's morgens en 's avonds gelijkmatig aanbrengen op de hals, het decolleté en het gezicht met een wattenpad. Het wordt snel geabsorbeerd en ontvouwt zijn langdurige werking onmiddellijk. Alle producten in het assortiment Shiseido Eudermine zijn dermatologisch getest. Ze zijn vriendelijk voor de huid en bereiken de beste resultaten op een normale en volwassen huid.
alle klanten beoordelen positieve
Shiseido Eudermine
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
vitaal watertje
Na het afschminken heb ik niet meer nodig dan de essence. Hydraten zeer goed en geeft alle vochtigheid die mijn huid nodig heeft.

Edel Rood

De essenties uit de serie Shiseido Eudermine ontvouwen een fascinerend reinigend, verzorgend en anti-aging effect. Maar u kunt ook punten scoren met een elegant verpakkingsontwerp. De essenties hiervan Shiseido zijn verkrijgbaar in opvallende rechthoekige flessen. Deze worden vastgehouden in een elegant, transparant rood, wat de edele indruk nog verder versterkt. De essence kan naar behoefte worden gedoseerd voor een specifieke toepassing. Na gebruik wordt de fles schoon en stevig afgesloten met een roodbruine dop. De sluiting doet optisch denken aan typische deksels van apotheekvaten en doet denken aan de oorsprong van Kanebo Sensai. Dit ondersteunt het klassieke ontwerp van de Eudermine serie. De flessen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn een echte visuele verrijking in de badkamer. Ze zijn eenvoudigweg ontworpen en hebben toch een hoge herkenningswaarde. Je herkent ze aan het heldere rood en het Shiseido logo op de voorkant.

Zorg en regeneratie

De serie Shiseido Eudermine combineert nieuwe essenties en traditionele recepten die zorgen voor een holistische huidverzorging en regeneratie. Alle essences worden gekenmerkt door een lichte en aangename textuur. Ze worden snel geabsorbeerd en worden onmiddellijk effectief door de huid te reinigen en te vernieuwen met plantaardige actieve ingrediëntencomplexen.
De speciale verzorging Revitalizing Essence heeft een licht peeling effect en verwijdert hardnekkige afzettingen en huidschilfers snel en grondig. Dit schept de voorwaarde voor de regeneratie van de huid. De natuurlijke vernieuwing van de huid wordt van binnenuit ondersteund door enzymen en aminozuren. Shiseido Daarnaast is de vochtbalans van Eudermine de huid. Een fijne film voorziet de huid van vocht en houdt haar fris en soepel. Het is volledig beschermd tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. Bovendien compenseert de essence kleuronevenwichtigheden en oneffenheden. Lijnen en rimpels worden merkbaar verminderd. Na korte tijd ontstaat een zuivere, egale, egale en soepele teint die de hele dag lang blijft zitten. Daarnaast is Shiseido de essentie van de zintuigen verkwikkend en verwend met een delicate geur van pioenen.
De zorgessentie kan gebruikt worden voor de behandeling van probleemgebieden, maar ook als een uitgebreide behandeling. Het is geschikt voor alle huidleeftijden en huidtypes. De essence wordt aangebracht na het reinigen van de huid met een wattenstaafje. Het kan dan worden gecombineerd met gezichtsverzorging zoals Rivitaliserende Crème uit bijvoorbeeld ®. Het resultaat wordt bereikt na een korte gebruiksperiode. De huid is volledig geregenereerd en krijgt een frisse en jeugdige teint. Reiniging, onderhoud en regeneratie worden gecombineerd in één product.