Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Degenen die zonnebaden op het strand ondersteunen het bruiningsproces met zonnebescherming en bruiningsproducten. Maar ook na het zonnebaden moet de huid intensief worden verzorgd. De Shiseido After Sun serie biedt nu een breed scala aan innovatieve producten voor dit doel. De crèmes, gels, emulsies, reinigingsoliën en zonnemelk voorzien de huid van vocht en verkoelen en kalmeren haar. Met actieve ingrediënten op plantaardige basis wordt de huid fris, egaal en soepel. Shiseido After Sun bestrijdt ook alle tekenen van milieuveroudering en geeft de huid een jeugdige uitstraling. Rimpels, lijntjes en huidirritaties worden merkbaar verminderd.
De zachte textuur omhult de huid met een fijne film die haar betrouwbaar en langdurig beschermt tegen vochtverlies en schadelijke invloeden van buitenaf. Zo blijft de huid elastisch en stralend. Bovendien blijft de bruine huid langer goed verzorgd. De crèmes, gels, reinigingsoliën en zonnemelk zorgen voor een aangenaam huidgevoel en hebben een revitaliserend en beschermend effect.
Alle producten zijn eenvoudig en flexibel in gebruik, zodat u ze ook onderweg of op het strand kunt gebruiken. Het is alleen belangrijk dat de huid droog is tijdens het aanbrengen. Crèmes, oliën en emulsies worden naar behoefte gedoseerd en in cirkelvormige bewegingen op de huid verdeeld. De reinigingsoliën worden vervolgens met water afgespoeld.
De gel, emulsies en oliën hebben naast het verzorgende effect een aanzienlijk reinigende werking. Ze bevrijden het gezicht en lichaam van zonnebrandcrème- en make-upresten. Dit geeft de huid een onmiddellijke, natuurlijke, frisse en onberispelijke uitstraling. De bruining komt perfect tot zijn recht. Alle producten uit de Shiseido After Sun serie zijn dermatologisch getest. Ze zijn bijzonder vriendelijk voor de huid en bevatten geen stressvolle additieven. De beste resultaten kunnen worden waargenomen op een normale, rijpe en droge huid.
alle klanten beoordelen positieve
Shiseido After Sun
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Super after sun geazichtscreme
Wij zijn al enkele jaren met dit product bekend. Na een intensief zonnebad bestaat er voor mij gewoon niets beters.

Het design

Het Shiseido After Sun assortiment is speciaal voor de zongebruinde huid, waardoor deze een gladde, egale, onberispelijke en frisse teint krijgt. Ook het verpakkingsontwerp van deze producten is overtuigend. De gels, crèmes, reinigingsoliën, emulsies en zonnemelk zijn verkrijgbaar in elegante potten en dispensers. Ze zijn allemaal wit met een lichtblauw opschrift en het Shiseido logo. Kenmerkend voor de dispensers en potten is hun ronde en handige vorm. Met de dispensers kunnen oliën, emulsies, gels en crèmes nauwkeurig en schoon gedoseerd worden door eenvoudig pompen. Over het geheel genomen is het verpakkingsontwerp eenvoudig, elegant en praktisch. De compacte vorm van de potten en dispensers zorgt ervoor dat ze gemakkelijk in elke zak passen. De After Sun serie van Shiseido is daarom ook perfect voor op reis of een verblijf op het strand.

Het assortiment

De Shiseido nazorgverzorgingsserie is toegewijd aan de behoeften van de zongebruinde huid. De oliën, emulsies, gel en crèmes gebruiken een zachte textuur om het vocht en de elasticiteit van de gestresste en droge huid te herstellen. Bovendien wordt de zongebruinde huid intensief verzorgd en worden tekenen van huidveroudering snel en merkbaar verminderd.
De Sun Intensive Recovery Emulsion After Sun Milk voor lichaam en gezicht heeft ook een matterend en herstructurerend effect op de huid. Het krijgt een indrukwekkend gevoel van frisheid en wordt weer soepel.
Na zon intensief herstel heeft crème een revitaliserende en hydraterende werking. Na het zonnebaden is de huid comfortabel ontspannen en krijgt ze een stralende teint. Na Zon kalmerende Gel Na Zongel ontwikkelt zich een verkoelend, verfrissend en hydraterend effect. De olievrije en transparante gel regenereert de zonovergoten huid en geeft haar onmiddellijk een aangename verkoeling. Het versterkt de vochtbarrière van de huid en biedt langdurige bescherming tegen droogte en schadelijke milieu-invloeden.
Ultieme reinigingsolie is een populaire reinigingsolie uit de Shiseido After Sun serie. Het verwijdert make-up en zonnebrandcrème resten van de gebruinde huid. De zachte en in water oplosbare reinigingsolie kan op gezicht en lichaam worden aangebracht en verwijdert zelfs waterbestendige producten grondig en betrouwbaar. Daarnaast vult Ultimate Cleansing Oil de vochtdepots van de huid aan en zorgt voor een frisse, soepele en egale huid.
Alle producten uit het assortiment After Sun van Shiseido zijn samengesteld met plantaardige ingrediënten die een snel effect hebben en de huid niet belasten. Bijzonder opmerkelijk is de zijdezachte en lichte textuur. Shiseido After Sun producten zijn ook geoptimaliseerd voor eenvoudig en flexibel gebruik. Ze kunnen naar behoefte worden gedoseerd en voor het hele lichaam worden gebruikt. Gels, crèmes, oliën en emulsies kunnen onmiddellijk na het zonnebaden gelijkmatig op de droge huid worden aangebracht. Ontdek de oliën, emulsies, crèmes en gel uit het Shiseido After Sun assortiment voor verzorging en regeneratie na het zonnebaden.