Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Als u uw huid meer frisheid en energie wilt geven in uw dagelijkse verzorging, neem dan een kijkje bij de producten uit de Shiseido Essential Energy serie. Deze crèmes en gels initiëren het regenererende en herstellende proces van de huid door gebruik te maken van de nieuwste neurowetenschappelijke bevindingen. Met plantaardige werkzame bestanddelen wordt de huid fris, elastisch en resistent gemaakt. Helm kruidenwortel, Assam-thee, Lempuyang en parelextract zorgen voor een gladde, gelijkmatige en onberispelijke huid.
Shiseido Essential Energy maakt gebruik van de innovatieve ReNeura technologie. Hierdoor kan de huid sneller werkzame stoffen opnemen en zich optimaal weren tegen droogte en schadelijke milieu-invloeden. Shiseido crèmes en gels stimuleren ook de zintuigen met een verfijnd aroma met veel verschillende nuances.
Dankzij de zijdezachte textuur voelt de huid onmiddellijk aangenaam aan. Met het Active Response Poeder stimuleert Shiseido Essential Energy de huid en verhoogt het haar vermogen om te absorberen en te regenereren. Ashitaba, een Japans plantenextract, ontwikkelt helende eigenschappen zodat huidirritaties zoals roodheid, zwelling, lijntjes en rimpels snel kunnen worden verminderd. Hyaluronzuur en extract van citrusschillen worden ook gebruikt om vocht te binden en de huid lang fris te houden.
Met een vochtinbrengende crème van Shiseido kunt u de droge huid snel en langdurig verfrissen. De geur en het huidgevoel zorgen voor een holistische ervaring. Het effect van Shiseido crèmes en gels is snel en langdurig. Alle producten van deze serie zijn dermatologisch getest en blijken bijzonder vriendelijk voor de huid. Ze zijn geschikt voor alle huidtypen en zorgen voor de beste resultaten op een droge huid. Ook u kunt rekenen op de crèmes en gel uit het Shiseido Essential Energy assortiment voor dagelijkse huidverzorging.

Het design

De producten van de Shiseido Essential Energy serie maken gebruik van neurowetenschappelijke kennis om de droge huid snel en effectief te regenereren. Ook de crèmes en gels kunnen overtuigen met een aantrekkelijk verpakkingsdesign.
Ze zijn verkrijgbaar in effen witte kroezen. Het zwarte opschrift en het Shiseido-logo springen duidelijk in het oog op de voorkant. Gel en crème zijn in exacte doseringen afneembaar. Na gebruik worden de kroezen stevig en schoon afgesloten met een witte schroefdop.
De compacte verpakking is perfect geoptimaliseerd voor transport. Dit wordt onder meer gewaarborgd door de afgeronde hoeken van de kroezen en door het stabiele deksel. Essential Energy is daarom ook de eerste keuze op reis. Met de donateurs van Shiseido kan daarentegen een grotere voorraad worden opgebouwd. De pompdispensers zorgen voor een snelle en nauwkeurige dosering indien nodig. Maar ze zijn ook een echt optisch hoogtepunt in de badkamer.

Het assortiment

Warmte en kou veroorzaken zowel vochtverlies van de huid. Het wordt bros en gebarsten, waardoor het vatbaar wordt voor huidirritatie en huidveroudering. Een droge, geïrriteerde en gestresste huid heeft speciale verzorging nodig. Shiseido zet haar neurowetenschappelijke kennis in om met innovatieve crèmes en gel tot een snelle en effectieve zorg te komen.
Met de producten uit de Shiseido Essential Energy serie wordt de huid voorzien van veel energie en krijgt ze een gladde, frisse en egale teint. Zo kan een briljante en langdurige afwerking worden bereikt. Essential Energy zorgt ervoor dat de huid sneller en beter plantaardige werkzame bestanddelen absorbeert. Op deze manier kunnen de gevolgen van natuurlijke of omgevingsveroudering van de huid beter worden tegengegaan en kan een sneller anti-aging effect worden bereikt. Dit wordt mogelijk gemaakt door de innovatieve ReNeura technologie. Het zorgt voor een soepele en gladde huid binnen een korte aanbrengingstijd.
Dankzij de zachte textuur wordt ook een aangenaam huidgevoel gecreëerd, dat Shiseido ondersteunt met een frisse bloemengeur. Met de crèmes en gel uit deze serie wordt de huid de hele dag beschermd tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. Het wordt aanbevolen om 's ochtends en 's avonds na het reinigen van de huid te gebruiken. Breng de crème of gel gelijkmatig aan op de neus, het voorhoofd, de wangen, de kin en de decolleté met de vingertoppen en masseer de crème of gel voorzichtig in.
Met de Shiseido moisturizers kunt u bijzonder droge ruimten in acht nemen en intensief verzorgen. Ze hebben een onmiddellijk gladmakend en hydraterend effect. Ze verhogen ook de glans en frisheid van de huid. Alle crèmes en gels uit de Shiseido Essential Energy-serie maken gebruik van traditionele plantaardige ingrediënten zoals Ashitaba, citrusschillenextract, Lempuyang, Assam-thee en helmkruiden. Zo zijn ze bijzonder vriendelijk voor de huid. De formule is licht en comfortabel om te dragen. Bovendien verwent een bloemige geur de zintuigen. Ontdek Moisturizing Cream, Moisturizing Gel Cream en Day Cream uit het zwaarlijvige Shiseido Essential Energy assortiment voor dag- en nazorg.

De commerciële

Vernieuw uw huid: Shiseido Essentiële Energie.