Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Shiseido Generieke Huidverzorging combineert het concept van Westerse cosmetische technologieën met Aziatische tradities in schoonheidsverzorging. Bij de implementatie van het product betekent dit comfortabele texturen voor elk huidtype, evenals accessoires en doseeroplossingen voor economische toepassing. De Japanse cosmeticaserie combineert het westerse idee van een onberispelijke frisse uitstraling met het assortiment, dat alle delen van het gezicht van reiniging tot dag- en nachtverzorging tot maskers en speciale oogverzorging voorziet, afhankelijk van de vraag. De combinaties van werkzame stoffen in Shiseido Generieke Huidverzorgingsproducten zijn innovatief. Ze beschermen en voeden de huid, die haar eigen microcirculatie ondersteunt.
De doelgroep van Shiseido Generieke Huidverzorgingsproducten en -accessoires zijn vrouwen die veel belang hechten aan een grondige reiniging en optimale verzorging van hun huid. Schoonheidsverzorging begint met de zachte voorbereiding van de gezichtshuid en eindigt met de juiste verzorging tot aan de gevoelige oogzone en de lippen. Natuurlijk wil deze doelgroep ook graag een dagelijks verwenprogramma. Shiseido Generic Skincare voldoet aan deze eis met een direct merkbaar effect van de producten, die net zo snel optisch voordelige effecten laten zien. Op lange termijn wordt de huid continu van vocht voorzien en krijgt ze extra soepelheid door de producten met verzorgingsoliën in de textuur.
In de producten van Shiseido Generic Skincare worden voornamelijk kruiden gebruikt, d.w.z. natuurlijke inhoud. Dit zorgt voor een zeer goede tolerantie, zelfs voor de gevoelige huid. Zo gebruikt het merk bijvoorbeeld biocompatibele reinigingsconcentraties die via een bio-hyaluroncomplex tegelijkertijd vocht aanvoeren. In de lippenverzorging wordt de exclusieve poedertechnologie aangevuld met actieve ingrediënten voor een effectieve lichtbescherming. Hierdoor blijft de jeugdige krul van de lippen en hun volumineus uiterlijk behouden. De maskers van de cosmeticaserie Shiseido Generic Skincare voeden het gezicht met Marine Mineral Clay. Deze waardevolle minerale modder heeft een zuiverende werking en verfijnt de poriënstructuur. Een bijzonder kenmerk is de borstel voor gezichtsreiniging. Het masseert de huid met een scrubend effect en maakt de bijzonder intensieve werking van de gebruikte schuimreinigers mogelijk.

Het design

Het hoofdthema van de Shiseido Generic Skincare cosmetica serie is netheid en een gelijkmatig uiterlijk. Wit als symbool van zuiverheid markeert alle verpakkingen van de serie volgens deze claim. Transparante deksels en slanke vormen vervolledigen deze fijne verschijning, soms ook zilverkleurige verpakkingselementen. De doseerdispensers zijn bij sommige producten een voordeel, waarmee een economische verwijdering mogelijk is.
Het opschrift is een noodzakelijke toevoeging, maar blijft consequent zuinig in ontwerp. Het dominante kenmerk is de vegen, grote letters Shiseido Generic Skincare en in veel kleinere letters net onder de exacte productnaam. Noodzakelijke artikelinformatie over hoeveelheid en inhoud vindt u op de achterzijde van de verpakking.

Het assortiment

Shiseido Generic Skincare heeft de Instant Eye and Lip Make-up Remover ontwikkeld, een rijk voedende make-upverwijderaar. De vloeibare textuur verwijdert ook zacht en porie diep waterdichte make-up, vuil en huidvet. De reiniger is verrijkt met xylitol en zorgt zo direct tijdens het reinigen voor een goede vochttoevoer. Het product is geschikt voor de normale, rijpe en droge huid. Zelfs de gevoelige huid blijft tijdens het aanbrengen in een kalmerende toestand.
Creamy Cleansing Emulsie uit de cosmetische serie Shiseido Generic Skincare is een zachte reinigende emulsie voor elk huidtype. Het is zeer geschikt voor het grondig verwijderen van huidonzuiverheden en make-up. Het product wordt voorzichtig op de huid verdeeld en vervolgens met water verwijderd. De reinigende emulsie hydrateert de huid voor een glad gevoel.
Shiseido Generieke Huidverzorging behandelt ook problematische huid met haar productassortiment. Perfecte reinigingsolie is tegelijkertijd zacht en intensief. De reinigingsolie wordt gebruikt om make-up, vuil en huidonzuiverheden grondig te verwijderen. Het is ook zeer geschikt voor de droge en gemengde huid. Ondanks de in principe vette textuur blijven er na het aanbrengen geen vette resten op de huid achter. Hierdoor ontstaat een lichte huid die aanvoelt als een frisse wind. Het oliegehalte houdt de ruwe en rijpe huid bijzonder soepel.
Naast de verschillende reinigings- en onderhoudsproducten biedt Shiseido Generic Skincare ook zelf ontwikkelde applicatieaccessoires aan. De Reinigings Massageborstel is een massageborstel om schoonmaakschuim in op te nemen. De toepassing heeft een stimulerend en stimulerend effect op de microcirculatie van de huid. De gebogen, lange handgreep maakt het borsteltje gemakkelijk vast te houden. De aangebouwde opzetborstel met fijne, zachte borstelharen maakt een grondige massage op kleine huidoppervlakten mogelijk. De praktische opbergruimte bestaat uit een kleine standaard en een gat om hem aan de borstel op te hangen.
Een speciaal kenmerk van het gehele productassortiment is het respectievelijke veelvoudige effect. Naast de hierboven beschreven onmiddellijke verzorging wordt de huid zo voorzien van waardevolle werkzame stoffen voor regeneratie en egalisatie op lange termijn.