Meer informatie:

Reiniging en onderhoud Internal Power Resist met de serie van Shiseido

Wie reiniging en verzorging in één proces wil combineren, moet Internal Power Resist eens kijken naar de producten uit de serieShiseido . Dit zijn crèmes, lotions en reinigingsschuim met een zachte textuur voor een schone, stralende en jeugdige huid. De producten maken gebruik van een aangename peeling om afzettingen, vuil, mee-eters en talg van de huid te verwijderen. Ze verfijnen de poriën en optimaliseren zo het uiterlijk van de huid. Daarnaast beschermen crèmes, lotions en reinigingsschuim van de huid Shiseido de huid met een fijne film tegen schadelijke invloeden van buitenaf en droogte. Opmerkelijk is ook het anti-aging effect van de serie Internal Power Resist van Shiseido . Plantaardige actieve ingrediënten stimuleren de natuurlijke regeneratie van de huid op celniveau en gaan zo het verouderingsproces van de huid tegen. Lijnen, onregelmatigheden en rimpels worden merkbaar verminderd. Het resultaat is een frisse, egale en soepele teint. Ook vermeldenswaardig is de aangename geur van crème, lotion en reinigend schuim, afkomstig van extracten van de Aziatische orchidee.

De reinigingsproducten Internal Power Resist van de serie Shiseido maken gebruik van witte klei en speciale poederdeeltjes. Deze combinatie helpt tegen hardnekkige afzettingen en dode huidschilfers. De reinigingsproducten zijn eenvoudig en flexibel in gebruik. Het enige wat u nodig heeft is een centimeter van het reinigingsschuim in de palm van uw hand en schuimt het in met lauw water. Het schuim wordt gelijkmatig over het gezicht verdeeld en vervolgens met water afgespoeld. De huidverzorgingsproducten van ons Shiseido voorzien de huid van veel vocht en voorzien haar van belangrijke voedingsstoffen, sporenelementen, mineralen en vitaminen. Traditionele Japanse geneeskrachtige planten maken net zo goed deel uit van de werkzame bestanddelen als geselecteerde kruidenoliën. Op deze manier wordt een stralende, verfijnde en gladde teint gecreëerd.

Alle producten in het assortiment Shiseido Internal Power Resist zijn dermatologisch getest. Ze zijn geschikt voor alle huidtypes, ook voor de droge en rijpere huid. Vertrouw ook voor een grondige reiniging en rijke huidverzorging op de producten uit de serieShiseido Internal Power Resist .

Het moderne en praktische verpakkingsontwerp van de serie Internal Power Resist

De producten uit de serie Shiseido Internal Power Resist hebben een elegant en praktisch verpakkingsontwerp te bieden. Crème, lotion en reinigingsschuim zijn verkrijgbaar in witte tubes en dispensers. Op de voorkant ziet u een zwarte en rode inscriptie, op de achterkant vindt u informatie over de toepassing en de ingrediënten. De verpakking is ook versierd met het Shiseido -logo. De buizen en dispensers zijn bekroond met rode doppen. Het effen wit en het heldere rood vormen een uitstekend contrast, zodat een hoge herkenningswaarde ontstaat. In de badkamer worden de producten van de Internal Power Resist serie al snel een echte blikvanger. Crème, lotion en reinigingsschuim kunnen nauwkeurig en economisch worden gedoseerd. Een lichte druk op het lichaam van de buizen en de dispenser is voldoende. De dispensers en potten kunnen na gebruik veilig en schoon worden gesloten. Door hun handige en compacte vorm zijn ze ideaal voor op reis en onderweg.

Hoogwaardige producten voor een vlekkeloze huid

De serie Shiseido Internal Power Resist combineert reinigings- en onderhoudsproducten van de Japanse cosmeticafabrikantShiseido . Crème, lotion en reinigingsschuim met een zachte textuur zorgen voor een snelle en aangename reiniging van de huid. Ze kalmeren en verfrissen de huid. Het wordt geleverd met veel vocht. Het bevat ook belangrijke voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en sporenelementen. De verzorgingsproducten combineren extracten van kruidenoliën en beproefde Japanse geneeskrachtige planten. De actieve bestanddelen regenereren de huid op celniveau en zorgen voor een egale, gladde en frisse teint. De lichte texturen worden goed verdragen en absorberen snel. Lijnen, rimpels en oneffenheden worden bij regelmatig gebruik aanzienlijk verminderd.

Clarifying Cleansing Foam Shiseido is een innovatief reinigingsschuim dat afzettingen, vuil, make-up, mee-eters en talg van de huid verwijdert, zelfs in kleine hoeveelheden. Dit wordt verzekerd door speciale poederdeeltjes en wit aluminiumoxide. Na de peeling wordt de huid gehydrateerd en effectief beschermd tegen uitdroging en schadelijke milieueffecten.

Het Deep Cleansing Foam zorgt voor een efficiënte reiniging van de huid tot in de diepste lagen. Het verwijdert hardnekkige afzettingen uit de tussenruimten en poriën. Bovendien zijn de poriën verfijnd, wat de huid beschermt tegen nieuwe vervuiling.

Extra Rich Cleansing Milk Shiseido is een rijke lotion die de huid zacht reinigt. Plantaardige oliën en extracten laten de huid stralen en zorgen voor een gladde, egale en frisse teint.

Treatment Softener Enriched is gewijd aan de droge, gebarsten en gestresste huid. Het zal glad en gelijkmatig zijn. Het geeft ook een frisse, egale en soepele teint. Extracten van bewezen Japanse geneeskrachtige kruiden verzachten huidirritaties en verlichten de teint.

Treatment Softener Shiseido is een voedende crème die de huid verfijnt met plantenextracten en oliën. Het resultaat is een frisse, egale en stralende teint.

Alle reinigings- en verzorgingsproducten van de serie Internal Power Resist zijn bijzonder vriendelijk voor de huid en zijn ook geschikt voor de droge en rijpere huid. Ontdek Clarifying Cleansing Foam, Deep Cleansing Foam, Extra Rich Cleansing Milk, Treatment Softener Enriched en Treatment Softener uit de serie Shiseido Internal Power Resist voor het reinigen en verzorgen van de huid.