Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Volle en dikke wimpers zijn een droom die elke vrouw wil vervullen. Met Shiseido Eyelash Care zijn spannende en expressieve momenten niet langer alleen maar een wens. Deze wimperverzorging kan met zigzagbewegingen direct op de mascara worden aangebracht, maar ook solitair voor meer glans en de gewenste verzorging.
De reeks van Shiseido Eyelash Care voldoet aan hoge eisen en overtuigt met ingrediënten en verzorgende stoffen van hoge kwaliteit die de wimperige groei stimuleren en zo voor meer volheid en een adembenemende lengte zorgen. Niet alleen vrouwen die meer effect willen bereiken met hun wimpers behoren tot de doelgroep. Omdat de wimpers verzorging nodig hebben en dagelijks worden blootgesteld aan hoge stress door invloeden van buitenaf, mascara en klimaat- en weersinvloeden, is verzorging van groot belang voor een gezonde groei en de daarmee gepaard gaande overvloed en lengte.
Een groot voordeel van Shiseido wimperverzorging is het feit dat contactlensdragers met gevoelige ogen dit product ook kunnen gebruiken. De precies geselecteerde ingrediënten irriteren de ogen niet en zijn optimaal op elkaar afgestemd. Bij gebruik van de Shiseido wimperverzorging kan het aanhechten van de wimpers en de ongewenste "vliegpoten" worden uitgesloten. De wimpers verschijnen in een nette en gezonde glans, lijken veel voller en kunnen gemakkelijk aandacht en onvergetelijke momenten zonder make-up.
De ogen van een dame kunnen verschillende dingen beslissen. Ze vormen de basis voor de vraag of iemand sympathiek wordt gepercipieerd en graag wordt aangesproken. Ze brengen emoties en gedachten over en zijn het aantrekkingspunt in elk gesprek. Met de Shiseido wimperzorg kan de aandacht bij de eigen persoon worden vergroot, omdat de wimpers een heel bijzondere aantrekkingskracht uitstralen en wijzen op perfecte verzorging, maar ook op een gezonde groei en daarmee op aantrekkelijkheid. Het onmiskenbare effect verschijnt niet na enkele weken gebruik, maar al na de eerste toepassing. De productlijn oogverzorging begint met Shiseido Eyelash Care en strekt zich uit over een breed assortiment gewijd aan de schoonheid van de ogen en expressieve looks.

Het design

In klassiek zwart en het minimalistische ontwerp typisch voor Shiseido, maar met een zeer hoge kwaliteit effect, komt Shiseido Eyelash Care. Het is een pakket dat comfortabel en veilig in elke handtas past en daardoor ook geschikt is voor gebruik onderweg. De ronde vorm is harmonieus en ondersteunt het statement dat het merk Shiseido met dit product wil maken. Slechts een klein logo-opdrukje verwijst naar de ontwikkelaar van Shiseido wimperzorg en rondt het totaalbeeld van het verpakkingsontwerp af.
Het klassieke zwart maakt Shiseido Eyelash Care zeer elegant en straalt op het eerste gezicht een vleugje luxe uit die endemisch is voor de verpakking van dit merk en zich uitstrekt over alle productgroepen. Shiseido wimperzorg vereist geen opvallende en artistiek gedecoreerde verpakking, omdat dit ontwerp optimaal is en een hoog statement maakt over het product zelf.

Het assortiment

Naast de Shiseido wimperverzorging biedt het productassortiment een groot assortiment verzorgingsproducten en mascara voor mooie en volle wimpers. Vrouwen met hoge eisen kunnen zo toegang krijgen tot het volledige productgamma en kiezen voor de optimale samenstelling van Shiseido, niet alleen op het vlak van verzorging, maar ook op het vlak van mascara. Dit is aan te bevelen omdat de actieve ingrediënten en de inhoud van Shiseido Eyelash Care en Mascara harmonieus op elkaar zijn afgestemd, wat de mogelijkheid biedt om met een productlijn direct zorg en onvergetelijke, expressieve momenten te realiseren.
Het productassortiment van Shiseido biedt een grote variëteit, waardoor het gemakkelijk is om op basis van eigen criteria te beslissen over een aanbod en de weg wordt geëffend voor hoogwaardige en effectieve cosmetica. Voor de verschillende behoeften in toepassing en effect, de Shiseido serie biedt een verscheidenheid aan aantrekkelijke producten voor prachtige ogen.