Het concept

De Shiseido Benefiance NutriPerfect-serie heeft een lange en succesvolle geschiedenis: 140 jaar van de beste innovaties die allemaal over schoonheid gaan. De Japanse cosmeticafabrikant Shiseido vierde dit in 2012, bijna wereldwijd. Oprichter Yushin Fukuhara had in 1872 echter zeker niet verwacht dat de van oorsprong kleine en gereserveerde apotheek uit de wijk Ginza in Tokio binnen deze jaren een van de meest exclusieve en gewilde labels ter wereld zou worden. Zijn basisidee was toen om in Japan een apotheek op te zetten die zich sterk zou richten op het moderne Westen. Toen al wist hij precies wat hij de kleine apotheek wilde noemen: Shiseido.
En deze naam is één van de centrale kenmerken die vandaag de dag nog steeds voor het label staan en zich opnieuw bewijzen met de Shiseido Benefiance NutriPerfect. Tegelijkertijd wilde Fukuhara echter niet voorbijgaan aan de Aziatische en Japanse tradities en wijsheid. Zijn idee was om de moderne westerse cultuur te verzoenen met Aziatische tradities en innovatieve geavanceerde technologieën. Dit idee was de eerste steen voor de ontwikkeling van een bedrijf dat niet alleen een pionier werd op het gebied van huidverzorging en schoonheid in Japan en Azië, maar dat binnen een paar jaar uitgroeide tot een van 's werelds toonaangevende specialisten in huidverzorging.
Maar het was nog een lange weg te gaan. Hoewel de naam Shiseido zich snel verspreidde over Japan en over de grenzen van de eilandstaat heen, investeerde Fukuhara pas vele jaren later tijd en energie in de daadwerkelijke expansie. De reden hiervoor was de merkbaar groeiende invloed van de producten van Shiseido op de wereldwijde cosmetica- en zorgmarkt. Shiseido was immers een van de weinige labels die in die tijd, in de jaren 1930 tot 1980, beproefde en moderne middelen en zorgmethoden probeerde te verenigen.
In die tijd investeerde een groot aantal fabrikanten enorm veel tijd en geld in de ontwikkeling van nieuwe chemische en moderne concepten. Een andere reden voor de uitbreiding was Fukuhara's zoon, die als kunstenaar de wereld rondreisde. En van elk van zijn reizen, bracht de maker van de reeks Shiseido Benefiance NutriPerfect ervaringen en informatie die hij aan zijn vader en zijn ascendant bedrijf overbracht. In 1983 gebeurde het eindelijk: Shiseido lanceerde haar producten officieel op de Europese en Duitse markt. En al snel bleek uit de vraag dat dit geen verkeerde beslissing was. Ook vandaag is daar niets aan veranderd.
alle klanten beoordelen positieve
Shiseido Benefiance NutriPerfect
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen

Commentaar van
hydraterend serum
Super product, zeer hydraterend. De huid wordt heerlijk verzorgd. Ik heb het al vaker besteld omdat ik er erg tevreden over ben.
Commentaar van
aangename luxe
Zeer aangename dagverzorging zowel qua textuur als qua geur. Gemakkelijk te verdelen en zuinig te gebruiken. Bij zuinig gebruik kun je 5-6 maanden met deze dosis doen waardoor de prijs weer wat wordt gerelativeerd.
Commentaar van
Doet wat het belooft
Ik was eerst heel sceptisch. Maar volgens mijn vriendin moest ik het gewoon een keer proberen en ik moet zeggen dat ik heel erg enthousiast ben!

Het design

De Shiseido Benefiance NutriPerfect-lijn spreekt door en door over de schoonheid van de te conserveren huid. Deze boodschap wordt ook onderstreept door het design van de lijn, die is ontworpen voor de rijpe huid en gebruikers en daarom overkomt als zeer nobel. Alle Shiseido Benefiance NutriPerfect buizen, flessen en potten zijn verkrijgbaar in prachtige tinten roze, goud en beige, afhankelijk van het product.
Het is echter zeer belangrijk voor elk product dat er een blikvanger is in het gebied van de sluiting - in de vorm van een gouden of zwarte hiel. De producten zijn zeer eenvoudig te verwijderen en kunnen tot het einde toe gemakkelijk worden gebruikt. Alle potten en buizen van Shiseido Benefiance NutriPerfect zijn echte traktaties en een blikvanger in elke badkamer.

Het assortiment

Shiseido is de oudste cosmeticafabrikant ter wereld; wanneer u Shideido cosmetica koopt, kunt u er zeker van zijn dat u een exclusief product in uw handen houdt. Het is echter niet zo gemakkelijk om de juiste Shiseido cosmetica te vinden, omdat de selectie van verschillende series bij Shiseido bijna onuitputtelijk is.
Shiseido Benefiance NutriPerfect, bijvoorbeeld, is een reeks die een van Shiseido's populairste is en is ontworpen om de natuurlijke afweer van de huid te versterken. Dankzij actieve ingrediënten als Gingko en Shiso wordt uw huid niet alleen zachter en gladder, maar ook aanzienlijk steviger. U kunt overigens ook twee series combineren, bijvoorbeeld de Shiseido Benefiance NutriPerfect-serie met de Shiseido Bio-Performance-serie. Dit is een van de meest effectieve anti-aging producten die Shiseido te bieden heeft.
Vandaag de dag is Shiseido een van de meest invloedrijke, succesvolle en vormende fabrikanten van cosmetica en huidverzorging ter wereld. Maar Shiseido blijft boeien door zijn liefde en trouw aan de Japanse traditie. Dit is ook duidelijk te zien in de Shiseido Benefiance NutriPerfect-serie. Dit is een assortiment dat profiteert van een krachtige en rijke nutriëntencocktail die is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van de rijpe huid. Het doel van Shiseido Benefiance NutriPerfect is om de rijpere huid er jonger en stralender uit te laten zien. De Shiseido Benefiance NutriPerfect-lijn activeert het eigen geheugen van de cel. Dit geeft de vermoeide en slappe huid een nieuwe frisheid en nieuwe energie. Het resultaat is een jongere, stevigere en gezondere huid.
Het Shiseido Benefiance NutriPerfect-gamma omvat een nachtcrème, een Shiseido Benefiance NutriPerfect Day Cream, een Shiseido Benefiance NutriPerfect Eye Serum en een zachte gezichtslotion. Alle producten fascineren niet alleen door hun verzorgende werking, maar ook door een fijne textuur en een subtiele geur. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en absorberen in de huid zonder enig residu achter te laten