Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Een absolute klassieker van Shiseido is de reeks Gelaatsconcentraten. De producten van deze productlijn bieden sinds 1982 een bijzonder rijke verzorging voor de droge en zeer droge huid. Gezichtsconcentraat is een onmisbaar onderdeel geworden van de dagelijkse gezichtsverzorging voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden. Na elke eerste toepassing krijgen de beproefde producten van de Facial Concentrate serie nieuwe fans die al snel overtuigd zijn van hun effectiviteit.
Dit huidtype is vaak zeer gevoelig en rood, schilferig en onaangenaam gespannen als gevolg van een onjuist verzorgingsconcept. De luxueuze reinigings- en verzorgingsproducten van gezichtsconcentraat kunnen hierbij helpen. Dit begint bij de dagelijkse reiniging met geconcentreerd reinigingsschuim en onthardingslotion. Het gezichtsconcentraat van de Nourishng Cream beschermt het gezicht overdag tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
s Nachts zorgt de crème voor een duurzame regeneratie. De veeleisende gezichtshuid wordt geleverd met een rijke hydratatie. Natuurlijke oliën combineren zich met de andere rijke ingrediënten en dringen snel en diep door in de huid, van waaruit ze zorgen voor een gladde en vitale teint. De lotion van Shiseido Facial Concentrate zorgt ook voor frisheid en vitaliteit door de natuurlijke weerstand van de huid te ondersteunen. De eerste rimpels worden tegengegaan met de oogrimpelcrème.
Het beschermt de fijne lijntjes en rimpels rond de ogen. Aangezien de huid rond de ogen bijzonder wordt belast door gezichtsuitdrukkingen en ook zeer gevoelig is, heeft Shiseido speciale nadruk gelegd op tolerantie. Het sterk geconcentreerde product ligt als een beschermende film op de huid. Het Gezichts Essentiële Concentraat biedt speciale luxe. De dagelijkse toepassing van het kristalheldere serum uit de portieflacons gaat gepaard met een fluweelzacht gevoel. Waardevolle hyaluronzuur en huidgerelateerde stoffen dringen diep door en creëren de perfecte basis voor een jeugdige, frisse en vitale huid.
alle klanten beoordelen positieve
Shiseido Facial Concentrate
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen

Commentaar van
Echt klasse
Dit moet je je huid echt een keer gunnen. Je merkt niets van het concentraat maar 's morgens zie je wel het resultaat. Ik ben echt enthousiast!
Commentaar van
Een keer geprobeerd en nu koop ik het altijd weer
Ik heb mij deze creme een keer gegund en hij is iedere euro waard. Dit product is echt geweldig, meer hoef ik niet te zeggen. Logisch dat ik het graag aanbeveel.
Commentaar van
Geweldige productlijn
Ik gebruik deze Shisedo iedere morgen en ook 's avonds na het reinigen van mijn huid. Mijn huidbeeld is duidelijk verbeterd. Ik ben erg enthousiast over dit product en gebruik de complete serie van Shiseido.

Het design

De verpakking van de Shiseido Facial Concentrate serie is ook van zeer hoge kwaliteit om het luxueuze effect te evenaren. Met uitzondering van de praktische buis van het reinigingsschuim zijn alle producten in de lijn uitgevoerd in glazen flacons en potten. De licht gebogen vorm van de verzachtende en vochtinbrengende lotion is een blikvanger en maakt de flessen bijzonder handig.
Op het opgeruwde oppervlak van de licht doorschijnende verpakking is het Shiseido-logo in goud aangebracht, samen met de respectieve productnaam. Alle producten zijn eenvoudig te openen en weer te sluiten dankzij een schroefdop. Zo is de inhoud optimaal beschermd. Het neutrale fluweelzachte beige van de serie past zich qua kleur aan elke badkamerinrichting aan - mannelijk of vrouwelijk.

Het assortiment

De producten uit de FACIAL CONCENTRATE serie van Shiseido zijn onderverdeeld in de categorieën reiniging, optimalisatie, hydratatie en speciale verzorging. Er worden twee producten aangeboden voor huidreiniging. Dit is in de eerste plaats de FACIAL CLEANSING FOAM CONCENTRATE voor de zachte, poriëndiepe reiniging van de volgroeide of zeer droge huid. De huid wordt bevrijd van make-up en onzuiverheden en wordt tegelijkertijd verzorgd. De FACIAL CLEANSING BRUSH is ook beschikbaar.
Zachte borstelharen zorgen voor optimale schuimvorming en porie-reiniging. Beide producten dienen 's ochtends en 's avonds te worden gebruikt. De FACIAL SOFTENING LOTION CONCENTRATE wordt aanbevolen voor een optimale voorbereiding van de huidnazorg. Deze gezichtslotion bereidt de huid voor op de volgende verzorgingsproducten en maakt haar ontvankelijk. Het vocht van de verzorgingsproducten kan maximaal worden opgenomen en opgeslagen. De vochtinbrengende categorie omvat twee producten die de weerstand van de huid activeren en haar er jong en stevig uit laten zien.
FACIAL MOISTURIZING LOTION CONCENTRATE is een lotion tegen de droge huid. Het voorziet de gestresste huid van oliën en organische stoffen die energie geven en de zelfgenezing van de huid ondersteunen. Een ander vochtinbrengend product is het FACIAL NOURISHING CREAM CONCENTRATE. Deze crème bindt vocht effectief in de huid. Natuurlijke, rijke oliën en stoffen versterken de weerstand van de huid tijdens het slapen. Overdag bevordert het de vochtbalans van de huid.
De huid wordt zacht, stevig en stralend. Om het effect van de FACIAL CONCENTRATE serie te vergroten worden nog vier producten aangeboden. Deze vallen onder de categorie bijzondere zorg. Dit omvat een FACIAL MASSAGE CREAM verrijkt met speciale vitamine E deeltjes. Massage is een van de beste methoden om de droge, gestresste huid te revitaliseren. De teint wordt bevrijd van dode huidschilfers en krijgt nieuwe energie. Actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur en adenosinetrifosfaat ondersteunen de lichaamseigen productie. De massage verbetert de bloedsomloop naar de huid en absorbeert de actieve ingrediënten optimaal.
Een andere toevoeging is de FACIAL MOISTURE MASQUE CONCENTRATE. Een masker dat makkelijk te gebruiken is en energie en vitaliteit geeft. Het masker kan tot twee keer per week worden gebruikt. Dit tijdbesparende 5-minuten masker is ook verrijkt met hydraterend hyaluronzuur en bevat plantenextracten uit de Aziatische geneeskunde. De natuurlijke glans van de huid wordt versterkt en het ziet er jeugdig en stralend uit. De FACIAL CONCENTRATE serie biedt ook speciale verzorging voor de uiterst gevoelige huid van de ogen. Rondom de ogen ontstaan al vroeg fijne rimpels en lijntjes.
EYE WRINKLE CREAM CONCENTRATE, verrijkt met actieve ingrediënten, energie en vochtinbrengers, vertraagt vroegtijdige huidveroudering en beschermt de dunne huid. De crème is gemakkelijk aan te brengen en wordt onmiddellijk geabsorbeerd zonder resten achter te laten. Om de zorgervaring te vervolledigen, is de laatste fase van de zorg met de FACIAL ESSENTIAL CONCENTRATE een verdere stap in het verbeteren van de conditie van de huid. Een helder, zijdeachtig serum wordt onmiddellijk geabsorbeerd en kan 's morgens worden aangebracht ter bescherming overdag of 's avonds voor revitalisatie.