Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Het innovatieve Shiseido Global Body Care assortiment is de juiste keuze voor effectieve en kalmerende huidverzorging. Het bevat een brede selectie van rijke en hoogwaardige crèmes, emulsies en lotions. Door hun zachte textuur verwennen ze de huid en zorgen voor veel vocht. De huid wordt intensief verzorgd en beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Shiseido Global Body Care combineert bewezen actieve ingrediënten met stimulerende geuren voor holistische en langdurige lichaamsverzorging. De actieve ingrediënten verwijderen onzuiverheden van de huid en zorgen voor een heldere, schone en onberispelijke teint tot in de poriën. Bovendien wordt de huid van binnenuit zachtjes gevoed en geregenereerd. Ook de geurencomposities uit het Verre Oosten van Shiseido Global Body Care verdienen een speciale vermelding.
De crèmes, lotions en emulsies stimuleren de huidfuncties en verwennen de zintuigen met een harmonieuze geur. De traditionele Japanse Kuroh geur is gebaseerd op sandelhout, kruidnagels, muskus, calamba hout en wierook. Shiseido Global Body Care verwent lichaam en geest met deze kostbare ingrediënten. Shiseido Global Body Care crèmes, emulsies en lotions hebben een vitaliserend en stimulerend effect. Dit resulteert in een gladde, egale en frisse huid en een stralende teint. Shiseido Global Body Care ontspant en verstevigt ook de slappe huid en laat een heerlijk gevoed gevoel achter. De zorglijn bevat producten voor dag- en nachtverzorging. Alle crèmes, lotions en emulsies zijn dermatologisch getest en kunnen zelfs worden aanbevolen voor de gevoelige huid. Ze zijn geschikt voor alle huidtypen. Shiseido Global Body Care regenereert en vormt ook perfect een volwassen en droge huid. Shiseido's assortiment biedt in totaal twee emulsies voor het reinigen van de huid en vier crèmes en lotions voor hydratatie. Shiseido Global Body Care zorgt niet alleen voor de zuiverheid van de huid, maar ook voor een ideale harmonie van lichaam en geest. Ook u kunt vertrouwen op het uitstekende verzorgende effect van Shiseido Global Body Care crèmes, lotions en emulsies.
alle klanten beoordelen positieve
Shiseido Global Body Care
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Heerlijke body lotion
De gel trekt snel in en bevordert de doorbloeding. Een heerlijk gevoel op de huid. Ruikt eer fris en aangenaam. Koel op de huid.

Het design

Shiseido Global Body Care is een moderne verzorgingsserie die zachte crèmes, lotions en emulsies biedt voor een optimale reiniging en verzorging van het hele lichaam. Ook het verpakkingsontwerp is overtuigend. De crèmes, lotions en emulsies zijn verkrijgbaar in hoogwaardige potten, dispensers en tubes. Ze zijn verkrijgbaar in elegante kleuren roze of beige en schitteren discreet in parelmoerkleuren. Daarnaast maken de dispensers, tubes en potten het mogelijk om de inhoud naar wens te doseren en na gebruik schoon en veilig af te sluiten met praktische deksels. Het compacte en puristische ontwerp is uiterst praktisch, waardoor de Shiseido Global Body Care producten geschikt zijn voor op reis. De Shiseido Global Body Care lotions, emulsies en crèmes zijn te herkennen aan de elegante tubes, potten en dispensers en het Shiseido logo.

Het assortiment

Shiseido Global Body Care is een huidverzorgingslijn die bestaat uit twee producten voor het reinigen en vier producten voor het hydrateren van de huid. Allereerst biedt de serie een SMOOTHING BODY CLEANSING MILK die de huid zacht maar grondig reinigt. Het natuurlijke vochtgehalte van de huid wordt niet aangetast. s Morgens en 's avonds geeft het een goed verzorgd, schoon gevoel. Om de huid nog beter te reinigen, is een peeling van het lichaam aan te bevelen. Deze REFINING BODY EXFOLIATOR verwijdert zachtjes schilferige huid en vitaliseert de huid. Speciale microparels geven een stralend, zijdezacht uiterlijk.
Na reiniging omvat het Shiseido Global Body Care assortiment vier huidverzorgingsproducten. ADVANCED BODY CREATOR AROMATIC SCULPTING GEL is een koelgel voor het lichaam. Gebruikt na het douchen geeft het een aangenaam koel gevoel. Het Sculpting Plant Complex vermindert de eerste tekenen van cellulitis en verstevigt de huid zichtbaar. De REVITALIZING BODY EMULSION zorgt voor een sterk geconcentreerde vochtbalans en een stralende, zachte huid. Een fluweelzachte emulsie die het lichaam voorziet van voedingsstoffen en effectieve actieve ingrediënten.
Een rijkere verzorging is de REPLENISHING BODY CREAM, die ook tot de Shiseido Global Body Care serie behoort. Het zorgt voor stevige contouren, vitaliteit en souplesse. De elasticiteit van de huid wordt verbeterd en de eerste tekenen van cellulitis worden verzacht. Aan deze luxueuze verzorging werd de werkzame stof YUZU SEED EXTRACT toegevoegd. Een etherische olie uit de zaden van de YUZU vrucht, een vrucht die drie keer zoveel vitamine C bevat als citroenen. Het herstelt het evenwicht van de huid door de verhoogde productie van collageen en hyaluronzuur en geeft haar een zachte, zachte uitstraling.
Een ander lichaamsverzorgingsproduct uit de Shiseido Global Body Care lijn is de rijke lichaamsverzorgingscrème FIRMING BODY CREAM. Het bevat een extract van Satsuma vruchten, dat de vorming van hyaluronzuur in de huid ondersteunt en de huid energie en uitstraling geeft. Alle producten van de verzorgingslijn zijn dermatologisch getest en geschikt voor dagelijks gebruik.
Deze luxueuze lijn van Shiseido combineert de kennis en wetenschappelijke technologieën van het Verre Oosten. Alle producten van de Shiseido Global Body Care lijn hebben de oude Japanse geur samenstelling toegevoegd KUROH. Deze geursamenstelling werd in Japan al eerder zeer gewaardeerd. De oorspronkelijke samenstelling bestaat uit kruidnagels, muskus, sandelhout, wierook en calambahout. Het is een moderne en lichte stimulerende, vitaliserende geur die de zintuigen raakt en van Shiseido Global Body Care een sensuele ervaring maakt.