Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

18 152
toepassen
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Givenchy Live Irresistible

De geur +

Givenchy Live Irresistible: De perfecte geur van sappige ananas en delicate rozen

De kruidige en pittige geur van de Givenchy geurserie Live Irresistible zorgt voor pure joie de vivre en een vleugje fantasie. Dit is een verfrissende combinatie van fruit, bloemen en kruiden die een unieke mix creëren en onvergelijkbare momenten creëren.

De topnoot met de fruitige geur van ananas heeft een verkwikkend effect en blijft de hele dag door aanwezig. De hartnoot wordt een perfecte eenheid met de topnoot, met een buitengewoon bloemig boeket van de bloemblaadjes van de exclusieve roos en de brutaliteit van de Jamaica peperbessen. De laatste noot van de Givenchy geurserie Live Irresistible is de basisnoot met de sensualiteit van muskus en de warmte van amber.

Uit de individuele geuren is een serie geuren ontstaan die een edele en tegelijkertijd zachte nuance met zich meebrengt. De geur wikkelt zich als een delicate sluier om de dame heen en vergezelt haar de hele dag lang. De individuele geuren van de Givenchy parfumserie Live Irresistible overlappen elkaar niet, maar vullen elkaar op een heel bijzondere manier aan. De parfumeur is erin geslaagd een geur te creëren die het hele jaar door gedragen kan worden en een positieve en energieke uitstraling geeft.

Kopnoten:
Ananas
Hartnoten:
Roos
Oiment
Basisnoten:
Amber
muskus
Parfümeur:
Dominique Ropion
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten