Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

One in een miljoen: Paco Rabanne 1 Million Privé is een geur die niet vaak voorkomt.

Conceptied als de opvolger van 1 miljoen, de mannen geur is zoet en kruidig, met noten van bloed mandarijn, kaneel, sjisha tabak, mirre, tonka bonen absolute en patchouli.

Een geur die het leven de kruiden geeft die het nodig heeft.

Paco Rabanne 1 Million Privé goedkoop kopen

De geur +

Paco Rabanne 1 miljoen Privé, de zoete en gekruide mannengeur

De geurserie Paco Rabanne 1 Million Privé is een flanker van de geurserie Paco Rabanne 1 Million, die overtuigt met houtachtig-oriëntaalse geurakkoorden. De nieuwe mannengeur uit 2016 trekt in de topnoot aan met kaneel en rode mandarijn (ook wel bloedmandarijn genoemd). In de hartnoot komen de geuren van mirre en shisha tabak samen. Sensuele accenten zetten de basisnoot met tonkaboon en patchoeli, zonder zich op de voorgrond te dringen. De zoete kaneelgeur met de houtachtige noot blijft lang hangen en is vooral nobel op koelere dagen.

In tegenstelling tot de geursamenstelling van Paco Rabanne 1 Million, die parfumeur Christophe Raynaud creëerde in samenwerking met Oliver Pescheux en Michel Girard, ging de parfumeur voor de geurenreeks Paco Rabanne 1 Million Privé op eigen houtje creatief te werk. De luxueuze mannengeur ruikt nobel, kruidig en zacht zonder hard over te komen. De geur van patchoeli is niet overheersend en blijft eerder op de achtergrond. Hoewel de herengeur fruitige akkoorden heeft en zoet en kaneelachtig ruikt, komt hij niet vrouwelijk over. Aangezien de geurserie Paco Rabanne 1 Million Privé langdurig en intens ruikt, volstaan enkele verstuivingen om urenlang een unieke geurbeleving te garanderen. Een unieke geur die zeer spaarzaam kan worden gebruikt.

Kopnoten:
bloedmandarijn
Kaneel
Hartnoten:
shisha-tabak
Myhrre
Basisnoten:
tonkaboon-absolue
Patchoeli
Parfumeur:
Christophe Raynaud
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten