Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Paco Rabanne Black XS L'Excès for her

De geur +

Paco Rabanne Black XS L'Excès for her is een gepassioneerde en schommelende geursamenstelling geïnspireerd op de Rock'n Roll-levensstijl...

Paco Rabanne Black XS L'Excès for her is een buitengewoon parfumensemble voor vrouwen, geïnspireerd op de Rock'n Roll-levensstijl. Het rocky eau de parfum is ontwikkeld door meesterparfumeur Emilie Bevierre-Coppermann en heeft de extravagante parfumcollectie van Paco Rabanne .

Een ongewone mix van verfrissende neroli en pittige zwarte peper zorgt al bij de opening voor verrassende momenten, die de zintuigen betoveren. In het hart stralen verleidelijke jasmijn en rozenbloesems vrouwelijke noten uit en geven de geur mysterieuze trekken. Warm kasjmierhout in combinatie met romige vanille zorgt voor een lange houdbaarheid van het parfum en laat het Paco Rabanne Black XS L'Excès for her harmonieus vervagen.

Paco Rabanne Black XS L'Excès for her is een geur voor brutale en opstandige vrouwen die hun leven volgens hun eigen regels leiden en graag in het middelpunt van de belangstelling staan. De pittige opstelling belichaamt pure rock. Geïnspireerd door het niet-formistische Rock'n Roll universum, is dit Paco Rabanne Black XS L'Excès for her de ideale geur voor spannende feesten en coole rockconcerten. Met deze krachtige geur zal je de nadruk leggen op je opstandige kant en zeker alle ogen trekken.

Kopnoten:
Neroli
Zwarte Peper
Hartnoten:
Jasmijn
Roos
Basisnoten:
kasjmierhout
vanille
Parfumeur:
Emilie Bevierre-Coppermann
Jaar van uitgave:
2012

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.