Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Paco Rabanne Black XS Potion

uitverkocht producten +

De geur +

Paco Rabanne Black XS Potion gefascineerd door de vele facetten

Paco Rabanne Black XS Potion is een geur voor heren. Het werd gelanceerd in 2014 en behoort tot de fruitig-zoete geurenfamilie en is een adembenemende compositie die de kenmerken vanPaco Rabanne Black XS Potion : Jeneverbes, absint, cashmeran, rum en het absolute van cistus zorgen voor een geurige stemming, waardoor de geur de ideale metgezel is voor de avond en het uitgaan: Paco Rabanne Black XS Potion Ondanks het vrij lage aantal nuances ontwikkelt het ook een gastronomische, fruitige en synthetische geur. Het heeft ook een houtachtige noot, evenals een synthetische en oosterse noot. Het is deze interesse die het de reputatie geeft dat het ook een rustig vleugje vrouwelijk karakter overbrengt.

Paco Rabanne Black XS Potion wordt door zijn fans vooral in het koudere seizoen gedragen. Hier is hij ronduit verslavend: het geraffineerde elixer begeleidt veel van zijn fans de hele dag door - zelfs als ze aan het sporten zijn of in hun vrije tijd, kunnen ze gewoonweg geen afscheid nemen van de geur. De geur heeft een uitgesproken salie-achtig karakter. Het duurt vele uren. Paco Rabanne Black XS Potion Vanaf de eerste dag was de geurengemeenschap er enthousiast over en krijgt het elke dag nieuwe fans.

Kopnoten:
Jenever
Hartnoten:
alsem
kasjmierhout
Basisnoten:
Labdanum
rum
Parfumeur:
Olivier Cresp, Emilie Bevierre-Coppermann
Jaar van uitgave:
2014

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Paco Rabanne Black XS Potion met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Twouch
Black XS Potion

Ik heb het product gekozen omdat ik van de geur erg overtuigd werd. De levering was net als bij de eerste super. Bestel hier graag weer.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten